hndcvc 2 #1 Публикувано 29 Ноември, 2014 Здравейте , колеги. Искам да попитам за ориентировъчна цена колко ще ми излезе да си сменя всички тампони на задницата , както и да ми препоръчате какви да взема. Знам , че въпросът е доста глупав , но ме интересува просто някаква ориентировъчна цифра за да знам с какво се захващам. Просто доста се поразтрака колата , като минавам през неравности се чува доста неприятен звук , а колкото и пъти да ида на преглед на ходовата част ми казват че всичко е здраво. Еми здраво здраво ама тея гумички ако не са сменяни никога кой знае на какво са станали вече , а и тъй като ми предстои да сменям пружини , болтовете ще се изпокъсат защото са ужасно клеясали. Та мисълта ми е , че така и така всичко отзад ще се разкача да използвам момента и да сменя тампоните. Благодаря предварително! п.п. Сивик 5та хетч (д13б2) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hndcvc 2 #2 Отговорено 7 Декември, 2014 Колеги , никой ли не е сменял всичките си тампони на този модел? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #3 Отговорено 7 Декември, 2014 Сменях последно на 4г сивик.Цената на вс втулки и тампони беше м/у 270 и 300 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове