hndcvc 2 #1 Публикувано 25 Ноември, 2014 Здравейте , колеги. Имам един проблем още от много одавна , но до сега не му обръщах внимание. При по-висока скорост колата ми дърпа надясно...До скоро мислих , че е от гумите защото бяха криви , но сега съм си сложил 4 чисто нови зимни гуми и съм сменил и джантите. Балансирани са гумите , джантите са идеално прави. На какво според вас може да се дължи? До към 80-90 км/ч не се усеща особено , но по магистралата като кача на 130/140 направо си ме заболява ръката да го стискам тоя волан , дърпа си много сериозно надясно. И още едно въпросче: възможно ли да е заради хидравличната рейка , защото наскоро установихме , че е просълзило малко масалце от там. Майстора ми каза , че и тя е потенциален пътник и тя също много ме притеснява. Четох из форума някой страшни неща за тея рейки , че някои от тях не подлежат на рециклиране , а на старо си било цяло приключение да се намери читава. Ако можете и за нея да ме насочите и дали има връзка с това "увличане" надясно , че така като гледам скоро и тя ще изреве. Иначе мисля да регулирам предницата та да видя дали ще "влезе в правия път" колицата. п.п. Сивик 5та хетч (D13B2) 95г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #2 Отговорено 25 Ноември, 2014 колега при мен има почти същия проблем...смених зимните гуми и почна да ми дърпа на дясно..сиг е от гумите а за теб бих казал да си направиш реглаж и ще излезе какво ти има ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batzerga 34 #3 Отговорено 27 Ноември, 2014 Аз имам 6-та и 7-ма генерация Civic-и, на тоя от 7-та колата дърпаше надясно - решението се оказа скъсан/сплескан тампон на окачването. Може и при вас да е тоя случая. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hndcvc 2 #4 Отговорено 28 Ноември, 2014 Благодаря , ви колеги. Утре ще направя реглаж на предница и ще видя как ще е положението , а и ще ги накарам да ми прегледат цялата ходова част Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове