butaloto 6 #1 Публикувано 23 Ноември, 2014 Тъй като минах да дуал карбс, а после се и разделих с колата... остана ми карбуратора от Сивика (Д13Б22), с всичките вакууми е, работи идеално, без забележки! Няма липси по него. Цената му е 25лв. Филтърната кутия е бонус! Продавам и плочка за АГУ именно за този карбуратор. Стои във филтърната кутия и не влияе на работата на бензин. Дефицитна е и доста търсих такава плочка за тоя модел кола. Цената на плочката е 12 лв. За връзка 0877 03 77 01 - Марио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
butaloto 6 #2 Отговорено 1 Декември, 2014 Цените подлежат на разумен коментар! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
butaloto 6 #3 Отговорено 11 Декември, 2014 Идват празници.. цените от днес са с 27% надолу. Имам и спирачни апарати с нови накладки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
butaloto 6 #4 Отговорено 17 Януари, 2015 Айде, че само ми пречат... цените са по договорка, кой колкото даде..! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове