Jump to content
chipin

Въпрос за парно на MB1

Recommended Posts

Здравейте,имам 5та,хеч 1995г. и сега като се захладни времето като е студена колата не успява да издуха предното стъкло.На топло/студено го въртя на 3та степен и неще и неще,само като пусна климатика и за секунди се оправя!?1Като позагрее да духа топло вече се пооправя и успява иначе не,направо е ужас в това студено време :| Не виждам логика само с климатика да се издухва ...на други марки коли пускаш и веднага е готово...Предишния собственик каза,че е сменял някакъв филтър под жабката,дали от него прави някакви мизерии? В нета прочетох ,че май имало и някакъв лост до педала на газта с който се регулирало топлия въздух ,верно ли е това?

И за да не отварям нова тема ,купих си крушки за подсветката на таблото и не искат да светнат :argue:  Купих такива http://prikachi.com/images/888/7706888h.jpg и като не светна ми казаха,да ги обърна обратно,ама не ми се сваля пак ,има ли смисъл изобщо?Повечето бяха изгоряли ,купих същите 14v 3.4w и греда,ще съм благодарен някой ако даде акъл и за 2те.

Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мотора е кранчето, виж дали отваря докрай. Провери и клапата за външния въздух дали отваря, ако стои на вътрешен въздух е нормално да се потиш. И повечето 5-ти генерации нямат филтри на купето изобщо, ма знам ли, твоята може и да има. Това са диоди и е нормално ако си обърнал поляритета да не светят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...