chipin 0 #1 Публикувано 5 Ноември, 2014 Здравейте,имам 5та,хеч 1995г. и сега като се захладни времето като е студена колата не успява да издуха предното стъкло.На топло/студено го въртя на 3та степен и неще и неще,само като пусна климатика и за секунди се оправя!?1Като позагрее да духа топло вече се пооправя и успява иначе не,направо е ужас в това студено време Не виждам логика само с климатика да се издухва ...на други марки коли пускаш и веднага е готово...Предишния собственик каза,че е сменял някакъв филтър под жабката,дали от него прави някакви мизерии? В нета прочетох ,че май имало и някакъв лост до педала на газта с който се регулирало топлия въздух ,верно ли е това? И за да не отварям нова тема ,купих си крушки за подсветката на таблото и не искат да светнат Купих такива http://prikachi.com/images/888/7706888h.jpg и като не светна ми казаха,да ги обърна обратно,ама не ми се сваля пак ,има ли смисъл изобщо?Повечето бяха изгоряли ,купих същите 14v 3.4w и греда,ще съм благодарен някой ако даде акъл и за 2те. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 6 Ноември, 2014 При мотора е кранчето, виж дали отваря докрай. Провери и клапата за външния въздух дали отваря, ако стои на вътрешен въздух е нормално да се потиш. И повечето 5-ти генерации нямат филтри на купето изобщо, ма знам ли, твоята може и да има. Това са диоди и е нормално ако си обърнал поляритета да не светят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове