Jump to content
Guest Nikolay

Ел. механизъм за прозорец

Recommended Posts

Guest Nikolay

Значи проблемът е следния - в един прекрасен ден по време на път шофьорското стъкло си падна самичко до долу и там си и остана :( Махнах кората, видях, че в механизма нещо се е разкачило, но не можах да го оправя. Иначе моторчето си работи. Питам - къде в София мога да оправя такава дреболия /надявам се да е/. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи проблемът е следния - в един прекрасен ден по време на път шофьорското стъкло си падна самичко до долу и там си и остана :D Махнах кората, видях, че в механизма нещо се е разкачило, но не можах да го оправя. Иначе моторчето си работи. Питам - къде в София мога да оправя такава дреболия /надявам се да е/. :huh:

Здрасти преди седмица си купих същата хонда със същия проблем-само че моя прозорец е закамен със дъска.Много лесно се оправя само трябва да си стегнеш прозореца към шината-при мен е по сложно-счупен е пластмасовия държач.И сега правя нов-само незнам как да го залепя към стъклото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

poxipol :D наистина фаща ...моя е така е не може да се откачи от щипката а бая опитвах ... някой ден ще трябва да го счупя за да го сваля ако ми потрябва :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nasko

Значи проблемът е следния - в един прекрасен ден по време на път шофьорското стъкло си падна самичко до долу и там си и остана ;) Махнах кората, видях, че в механизма нещо се е разкачило, но не можах да го оправя. Иначе моторчето си работи. Питам - къде в София мога да оправя такава дреболия /надявам се да е/. :(

имах го съштия проблем ,предполагам ще се е откачило рамото със эъбния венец което движи механиэма.там има една втулка на която лагерува това рамо,именно таэи втулка беше раэбита при мен.направих си нова втулка эахванах я эа рамото на СО и работата се оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox

Значи проблемът е следния - в един прекрасен ден по време на път шофьорското стъкло си падна самичко до долу и там си и остана ;) Махнах кората, видях, че в механизма нещо се е разкачило, но не можах да го оправя. Иначе моторчето си работи. Питам - къде в София мога да оправя такава дреболия /надявам се да е/. :(

имах го съштия проблем ,предполагам ще се е откачило рамото със эъбния венец което движи механиэма.там има една втулка на която лагерува това рамо,именно таэи втулка беше раэбита при мен.направих си нова втулка эахванах я эа рамото на СО и работата се оправи.
а на мен ми трябва зъбната рейка - защото последните 7-8 зъба ги няма и прозореца не може да се вдигне до горе-някой има ли идея от къде мога да си намеря-или нещо като механизъм втора употреба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...