Jump to content
zixin

Ел. седалки от акорд купе.

Recommended Posts

Колеги не намирам точна информация има ли двуврат акорд който да е със ел. настройка на седалките? И ако има такива какви пари мога да ги намеря горедолу. 

Говорим за нещо от рода на това, ако има и по евтин варианд приемам насоки(Не е нужно да са кожени защото мразя кожа в интериора):

http://www.carwallpa...80x1050-001.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги намерих точната кола. 

Honda Accord EX 2000-2002г. Остава ми само въпроса колко пари можеби струват такива седалки в българия? 

В Ebay намерих кожени за 99 паунда 246лв с доставката но определено не искам да са кожени.

Моля ако на някой му се е налагало да взима такива да сподели за акви пари ги е взел.

Мерси предварително. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , ти сериозно ли за 250 лв си намерил такива кожени седалки - цели? Много ме съмнява да са оригинални и кожата да им е хубава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не определено не бяха перфектни имаха си износване но нямаше скъсано обаче забравих да спомена че бяха от седан но не мисля че разликата в цената трбява да е фрапираща. Не намирам обявата сега но тази е почти същата само че има и подгряване на седлаките тази и май не може да се достави до българия. http://www.ebay.com/itm/HONDA-ACCORD-MK7-03-07-SALOON-LEATHER-FRONT-HEATED-ELECTRIC-REAR-SEATS/231077612408?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D26969%26meid%3D01228aa583814ceca5aeb824eb8a0676%26pid%3D100033%26prg%3D11189%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D231077612408

Колко трябва да струват попринцип ?

Редактирано от zixin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже съм търсил чисто любителски , не че търся на всяка цена. Моите също са с подгряване и са бежова кожа. Бях намерил от някакъв ОЕМ каталог , което ще рече чисто нова - около 1 000 $... Но ти щом си говорил за употребявани е разбираемо. Иначе не знам защо толкова бягаш от кожата , като за мен пък кожата се превърна в приоритет номер 1 за интериор в една кола, но го отдавам на чисто лични предпочитания.

Редактирано от stanchevvv
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи май ще ми се наложи да се изръся 400лв поне за втора ръка. А бягам от кожата защото нещо не ми харесва чувството докато стош на седалката от както се помня и съм се качвал в кола със кожен салон не ми е допадало можеби аз съм сбъркан нещо :D :D :D 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...