Jump to content
Guest batkosio

Прелюд 6 поколение?

Recommended Posts

Guest batkosio
СнимкаНякой може ли да каже нещо повече за този явно неосъществен проект?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от 4та ген по добро няма а таз е просто под всякаква критика поне това е лично мое мнение и си е почти сащата като 5та!:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

направо не можах да се сдържа:rolleyes: двама човека са писали в тази тема и на двамата аватарите километраж на прелюд 4 ген на МАХ!!!:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мен пък ме кефи.прилича ми доста на мойта като че ли....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хе хе , на мен малко ми прили4а на моя Акордеон в задната 4аст ....явно са имали идея ..но :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

направо не можах да се сдържа;) двама човека са писали в тази тема и на двамата аватарите километраж на прелюд 4 ген на МАХ!!!;)

хехехе яко е да ама по яко е усещането зад волата и като караш яко на дълги с мигане да не тис е пречат на магистралата и единия път бибитката ми сгъна нещо:D А относно на какво прелича на сбирщайн;) някоко коли в едно ама така небива поне таз кола трябва да си е абсолютно неповторима вярно че трбва да има и някви елементи ама те пук са се уляли:D4та си е 4та без коментар повече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Ами ,честно казано е ужасна ;):D .Изобщо не ме кефи!Не знам какво са искали да постигнат с този дизайн,но не ме учудва,че е останала само проект ;) .Дано ако изкарват нов модел,се постараят много....ама наистина много :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен, чесно, това от снимката ми прилича на концепт-кар на 5ген Прелюд, който за щастие е реализиран - много по-красив от това на снимката. Но аз и по принцип съм си фен на 5ген Прелюд, някак си има собствен чар и стил - различен от всичко останало.

Грешка колега! Това е 2001 година, след като спират 5 поколение. Абе да те питам-наистина ли е толкова красива в действителност, от доста места чувам, че наживо е красива, щото на снимките не ме кефи, а и интериора ми е обикновен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам защо повечето хора не харесват и се изказват негативно за 5-то поколение Прелюд? Може би,защото наистина както казва колегата по-горе не са я виждали наистина,а само на снимка. Преди две години като видях тази кола на живо в Пловдив едва си затворих челюстта - неповторима красота просто... Прав е Айсмен в твърдението си,че модела се откроява с нещо различно и уникално.Оттогава съм влюбен до полуда в тази кола и ако се реша да си продам Д14А4-ката,следващата ми "съпруга" ще е именно ТЯ.Вече е излишно да си казвам мнението за тази на снимката :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

[Грешка колега! Това е 2001 година, след като спират 5 поколение. Абе да те питам-наистина ли е толкова красива в действителност, от доста места чувам, че наживо е красива, щото на снимките не ме кефи, а и интериора ми е обикновен?

Ами какво да ти кажа - разни хора - разни вкусове. Но на мен лично страшно ми харесва. Виждал съм няколко на живо. Екстериора е 1 път. Интериора пък е по-семпъл от на 4-ката, но пак е класен и ми допада. Пък и всичките 5-ци които съм виждал, бяха като излезли от завода - супер запазени, може и това да ми се отразява. Много уважавам запазени коли и собствениците им, просто им се кефя. А повечето 4-ки които съм виждал са били все захабени или тунинговани (не че е лошо) и само 1 бройка като от завода - и тя много ме изкефи, но 5-цата повече си ме радва - няма какво да си кривя душата. И - да, на живо е доста по-красива, отколкото по снимките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм като Айсмен-а - много ме кефи 5ген. прелюда.Абсолютно по същия начин я чуствам и аз тази кола - необясним чар някакъв просто има и това е.Бат Косьо, разгледай галерията на този сайт и кажи,че не те кефи :lol:ЦЪК 5ген. Прелюд

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно тази е с грозни джанти според мен,но иначе колата наистина наживо е съвсем различна и много по-хубава отколкото на снимки.в САЩ има хора които карат Прелюд като моя и когато решат да го сменят се качват на 5-та генерация,а не на 4-та.а сменят 3-тата щото някой цървул ги е блъснал примерно:lol:та тези пичове после се изказват така:5-та генерация е за хора ентусиасти,а 3-та е за хора маниаци.обосновката е следната:за 5-та генерация има много Aftermarket Support с части и квото си поискаш.хората често купуват 5-та генерация и не пипат нищо по нея,защото си била екстра отвсякъде.докато 3-та генерация има минимален Aftermarket Support и почти всичко трябва да си го правиш сам с двете си ръце.но като цяло казват че тези две коли са сходни....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...