Jump to content
Guest chefo

компоненти...

Recommended Posts

Guest chefo

здравейте колеги, скоро очаквам да престигне и моята колица (civic 5 генерация) и ще трябва да сменя всички компоненти- масло, филтри, агр. ремък, ролки, свещи и т.н.досега не съм имал хонда и незнам кои са най-добрите компоненти, знам само че агр. ремък не трябва да е BOSH.та молбата ми е да ме насочите към комкретни марки за тези части и да ми кажете къде мога да ги намеря в Бургас (и горе долу кви пари да си преготвя за тези неща)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Масло - MOTUL / аз лично карам с 6100/. Може и друго , важното да не е менте. Това е всепризнато добро.

Филтри - Лично аз сега ползвам МАNN , малко са скъпички обаче мисля че има и по-тънкана добри варианти. Надявам се някой колега тук да може да помогне повече.

Анг. Ремък - Gates това е марката , която оригинално се полза. Аз лично съм с Nipparts.

свещи - NGK или Denso . Гледай задължително да са правени в Япония. Разликата не е малка !

За жалост нямам никаква идея в Бургас къде какво има , но все пак помагам с каквото мога .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BurZz

Малко инфо и от мен:

1. За маслото - според състоянието на мотора, пробега и др. MOTUL, MOBIL, CASTROL са добрите решения все пак.

2. Филтрите ако не са оригинални може да са на FRAM или FIAMM.

3. За ремъка Gates се подразбира :( . Рока ако има нужда SKF.

4. Марката и вида на оригиналните свещи трябва да я пише на капака на ангренажния ремък. Ако все пак не пише - NGK в 90% от случаите.

Аиде да си я караш със здраве и без проблеми ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

за компоненти не знам :(ама за консумативи и смяната им, мога да те насоча към Миамото във Варна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

абе Чефо стига си се притеснявал за тази кола наи ти казах че като дойде ще и намерим всичко ;);) ще я оборудваме както с и трябва :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...