Jump to content
Guest Maina 6th gen

Тръгване от Пловдив за Юндола

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

които ще идват от петък, предлагам да се събереме в Пловдив в петък 20-ти август, 11ч на паркинга до панаира- намира се на 50 метра след колелото,посока Пазарджик и София,непосредствено до булеварда,няма как да не се видим там :worthy:за всеки случай-0887334908 :worthy: ако не ви устройва часа,пишете докато има време и да го промениме :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Това за Пловдивчани ли е или за есички се отнася?Аз по принцип нямам проблем!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

браточка аз съм от ямбол :worthy: .за всекиго разбира се.

Редактирано от benji_crx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Опалааа ;) Пичове - не мое ли да тръгнем към 12:00 бре? Имайте милост, че инак требе да ставам рано-рано - 350 км, да речем 3 часа... Уффф, в 7 ставане :D;) Аре пишете дали ви устройва ;) P.S. Майна - ще ти дрънна преди да вляза у Филибето, че да ме ориентираш за пътя, ОК? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

tunder- ако минаваш през нова загора кажи ще се съберем там и ще ходим заедно към ПВ..знам каде е мястото на срещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ок :D тръгване от Пловдив 12 часа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

sorry za latinicata,no sum v nekyv skapan klub. :D az shte idvam ot moreto i shteshe da mi e udobno taka,no zaradi praseto shte se vurna v Sf. i trugvam obratno. ;) Ako uspeja shte dojda v petuk vecherta.Ako ne- v subota sum tam s zhivotnoto v bagazhnika ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Benji - ще тръгвам около 7:30 - 7:45 от Варна и ще минавам през Нова Загора :) НИКОГА лично не съм карал по този маршрут (Варна- Сл. Бряг - Стара Загора- Пловдив), та заради това НЕ ЗНАМ за колко време ще превзема :) участъка до Нова Загора. Затова запиши си GSM-а ми: 0889/ 75 01 02 Вили, звънни ми към 10:00 да се разберем - мога да те чакам на бензиностанцията в Нова Загора...P.S. Майна - отсега намисли къде ще хапна като пристигна, че ще съм мнооого гладен приятелю :rolleyes::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ok.ще звъня към 10ч ако си я стигнал (нова загора) преди това чакаи ни на ОМВ няма как да го подминеш :rolleyes: ние по него време сме там.моят gsm.е 0887476189

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

щом си с Бенджи,идвайте направо у нас (той знае къде) :) жената вече ти прави як тутманик,ако трябва и на песа ще удариме ножа :):rolleyes::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...