Jump to content
Guest honda lyd fen

ИЗНЕНАДВАЩА ПРОДАЖБА

Recommended Posts

Guest honda lyd fen

Та от утре сам пешеходен фен на Хонда.(ВРЕМЕННО).На един голям мераклия неможах да му устоя на предложението а и поради други причини.Последната екстра е кожения салон........................никой който ме познава неможа да повярва че сам решил да си продавам колата.Мога само да му пожелая да се грижи за нея както аз се грижех и ДА СИ Я КАРА СЪС ЗДРАВЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Та от утре сам пешеходен фен на Хонда.(ВРЕМЕННО).На един голям мераклия неможах да му устоя на предложението а и поради други причини.Последната екстра е кожения салон........................никой който ме познава неможа да повярва че сам решил да си продавам колата.Мога само да му пожелая да се грижи за нея както аз се грижех и ДА СИ Я КАРА СЪС ЗДРАВЕ

Дай цена на колата, още снимки и описание ако си модвал нещо по нея тъй като аз не я знам тази кола. Можеш да ми отговориш на лични, снимки - impreza4me@abv.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

аааааах,защо бе мите??????????? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

До колкото разбирам, май вече е отлетяла тази красавица :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

и аз така разбрах че вече е продадена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

И ти ли бе. Напослядък доста, направо невероятни коли смениха собствениците си. Който и да я е взел, просто незнае какъв касмет има.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Митко , абе ако не е тайна за колко се раздели с нея ?Намислил ли си с какво ще я заменяш :( ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

продадох я за 14500лв.Доста повече сам налял като пари в нея но още като ги наливах ми беше ясно че няма да мога да си ги върна.Засега не съм се влюбил в друга но кой знае...........момчето което я купува е свястно и предполагам че ще се грижи добре за нея.ТРИ ДЕНА НЕ Е СПАЛ КАТО ЗНАЕ ЧЕ КУПУВА ХОНДА. Между другото утре ще я карам до обяд докато я прехвърлим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RIP

Най-добрата хонда която съм виждал :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

продадох я за 14500лв.Доста повече сам налял като пари в нея но още като ги наливах ми беше ясно че няма да мога да си ги върна.Засега не съм се влюбил в друга но кой знае...........момчето което я купува е свястно и предполагам че ще се грижи добре за нея.ТРИ ДЕНА НЕ Е СПАЛ КАТО ЗНАЕ ЧЕ КУПУВА ХОНДА. Между другото утре ще я карам до обяд докато я прехвърлим

Батка и ти полуде,ама ти си знаеш,като те знам кой знае каква щуротия си замислип сега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

Батка и ти полуде,ама ти си знаеш,като те знам кой знае каква щуротия си замислип сега
еми нали за тва е луд фен :( Митак дано си намислил нещо изродско :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...