Jump to content
Guest JoroHondata

Въпроси за КАТАЛИЗАТОР

Recommended Posts

Guest JoroHondata

Здравейте приятелиМоже би тази тема е вече доста дискутирана, но аз имам конкретни въпроси:Раздрънка ми се катализатора, и може би се налага смяна, запознат съм с функциите на катализатора, и бих искал да попитам всички приятели заслужава ли си да сменя катализатора с такъв, показан тук:http://emk-33.com/www/index.php?option=com...2&Itemid=75Много моля за помощ от всички тук, за което Ви Благодаря предварително !!!Другата алтернатива е резонаторно гърне, но мен ме интересува има ли някои от вас информация за тези Катализатори, които се предлагат в "М-комплект 33" на посочения линк.Ще се радвам на всички ваши мнения и дискусии по този въпрос.Благодаря на всичкиПоздравиЖоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

Здравейте приятелиМоже би тази тема е вече доста дискутирана, но аз имам конкретни въпроси:Раздрънка ми се катализатора, и може би се налага смяна, запознат съм с функциите на катализатора, и бих искал да попитам всички приятели заслужава ли си да сменя катализатора с такъв, показан тук:http://emk-33.com/www/index.php?option=com...2&Itemid=75Много моля за помощ от всички тук, за което Ви Благодаря предварително !!!Другата алтернатива е резонаторно гърне, но мен ме интересува има ли някои от вас информация за тези Катализатори, които се предлагат в "М-комплект 33" на посочения линк.Ще се радвам на всички ваши мнения и дискусии по този въпрос.Благодаря на всичкиПоздравиЖоро

в какав смисал се раздранка ако при по висики обороти някаде след 3 000 се чува едно дранчене сигорно е само ламаринката която пази катализатора от камани моита се беше откаснала от едната страна и с една скоба за 1 лев се опраи онея скоби дето са с болт и могат да се стягат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoroHondata

Здравейето и още един линк за въпросните катализатори, които предлага "М-комплект 33", кудето е малко по-ясно какво предлагат:http://emk-33.com/www/index.php?option=com...2&Itemid=35А относно раздрънкването: при 700 оборота на празен ход не се чува нищо, но при подаване на много малко газ до около 1000 оборота се чува метално стържене, и малко над 1000 оборота изчезва и по- високи обороти го няма никакво. Ходих на майстор, и той потвърди, че е от Катализатора- явно се е натрошил и от там идва това тракане- от вибрациите. БлагодараЖоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

А относно раздрънкването: при 700 оборота на празен ход не се чува нищо, но при подаване на много малко газ до около 1000 оборота се чува метално стържене, и малко над 1000 оборота изчезва и по- високи обороти го няма никакво. Ходих на майстор, и той потвърди, че е от Катализатора- явно се е натрошил и от там идва това тракане- от вибрациите.

Ламарината над катализатора е (служи за топлинен щит, но и без нея става), почти съм сигурен защото и аз имах точно такъв проблем лятото, просто вземаш едни клещи и я разкарваш, или ако ти се занимава я поправи да не дрънчи.Иначе катализатора се сменя като се запуши и колата спре да върви. :D Редактирано от iSpider

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...