Jump to content
Guest hondaracing

нещо тропа предницата ?! каре или нещу другo

Recommended Posts

Guest hondaracing

Hещу чатка от предницата на хондата т.е чатка само като завива мисля че е каре то няма какво да е другу според мен ... да можете да ми кажете от каде мога да си порачам каренце и колко парички ще ми вземат за него ?! 89-90 годинаапък да ви питам мотора е D 14 A 1 кое е НАЙ ама НАЙ-ДОБРОТО МАСЪЛЦЕ което мога да му сложа :rolleyes: благодаря ви предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoroHondata

Здравей приятелаз тук може би имам най- малко опит в областта на автомобилите, но аз съм си сложил моторно масло Мотул 6100 (с 82 % синтетика ако не се лъжа). Цена около 15 лв/л. от сервиза на Ники Златков.Надявам се, че останалите колеги и приятели и професионалисти тук във форума ще си кажат компетентното мнение.УспехПоздрави на всичкиЖоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Hещу чатка от предницата на хондата т.е чатка само като завива мисля че е каре то няма какво да е другу според мен ...

Абе и на мен като почна да ми свири и стърже на ляв завой и аз си помислих за лагер или каре ама се оказа че гайката на главината се беше развила :D и цялото колело играеше. Та само я сменихме и пей душа :D . Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

пи4,каре 6те да е,и моито 6трака яко само на завои.80-110 лв струва,зависи кво е.а за маслото-наи добре виж какво го дават по книга,аз имам книга за японски авт,6те погледна и 6ти кажа.по принцип го дават или пална синтетика 5на40,или минерално 15на40.аз карам с кастрол gtx3 15w40.различните масла ги дават в зависимост наи ве4е от температурата в раиона в които живеем,но при нас стават и минерално и синтетика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Hещу чатка от предницата на хондата т.е чатка само като завива мисля че е каре то няма какво да е другу според мен ... да можете да ми кажете от каде мога да си порачам каренце и колко парички ще ми вземат за него ?! 89-90 годинаапък да ви питам мотора е D 14 A 1 кое е НАЙ ама НАЙ-ДОБРОТО МАСЪЛЦЕ което мога да му сложа :D благодаря ви предварително

Ако трака ритмично при пълен завой е каре. 55лв при арабите на Симеон, мойто е от там и вече 20 000км! не е мръднало. Ама аз съм с 5-ген.А за най-хубавото масло, по-добре си помисли колко парички ти се дават за масло. Най-добрите компромиси цена/качество са Мотул 6100 Синкро и Ликю Моли 10W40. Мотула е 55-60лв за 4л, Ликю Моли е 35-40лв за 5л обаче. Аз лично препоръчвам Мотула. Иначе Хонда препоръчват масло 5W30 ако толкова искаш най-хубавото ама е цифричка. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...