Jump to content
stm

Молба за съдействие към колегите от Враца или в близост до града

Recommended Posts

Здравейте ,

 

колеги моля за съдействие от ваша страна . Мой много близък е харесал едно CR-V  втора генерация във Враца . Колата изглежда добре на снимките (но все пак са снимки и едва ли някой би купил автомобил по снимки), автоматик е и има газов инжекцион.

 

Понеже аз имам CR_V автоматик, но е прва генерация та е решил да ходим двамата до Враца да гледаме колата и ако е хубава да я купува...Да ама Варна -Враца са си повече от 400 км , на мен не ми се тръгва  на сляпо а и не ми е възможно точно сега да вземам отпуска

 

Та сега направо - моля накой от града или в близост (чисто колегиално и на доверие -все пак тук във форума надявам се може да се разчита на това) да хвърли един компетентен погледн колата - да каже външното състояние как е , двигателя, скоростите работят ли добре .

 

Всики евентуални разходи ще му бъдат покрити - пътни или каквото се наложи

 

Другото което е кажете някой компетентен сервиз в града - все пак ако стигмен до там да може да прегледаме някъде колата от специалисти.

 

Пишете едно ЛС , оставете телефон или нещо подобно -аз ще се свържа с вас и ще ви дам кооординати на собственника във Враца за да уговорим огледа

 

Надявам се накой да помогне , защото не ми се правят едни 800-1000 км на сляпо

 

Благодаря

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега само да ти кажа за Враца Ако това  е часно лице и се казва ИВАЙЛО ИВАНОВ  или ИВО ,бегай голям измамник  !!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...