J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 29 Септември, 2014 (Редактирано) Здравейте! Купих си волан момо дрифтинг но се видях в чудо с намирането на фланец.Обикалях по магазините навсякъде имат,но за по голям размер шлици,на тези фланци пишеше хонда 98 нещо такова.В един от по скъпите магазини намерих фланец за 60 лева ISSOTA RACING казаха ми,че е хубав но и той беше голям а уш е за моята кола.Пробвахме най малкия които имаше в магазина той успя да докосне шлиците но не и да пасне.В почти всички сайтове където има фланци нямат наличност.Колата е сивик 5 ген Д13 без хидравлика и без аербег.До колкото разбрах 15мм и 29 шлици.Фланеца issota racing казаха,че е за този модел но беше голям.В магазина ми казаха,че шлиците са под конус това вярно ли е?Утре ще измеря колко ми е диаметъра. И един важен въпрос.Понеже съм без хидравлика и от време на време влизам по остро в завойте,кажете мнения за китайските фланци по 20 лева. Редактирано 29 Септември, 2014 от EG3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #2 Отговорено 1 Октомври, 2014 15мм е диаметъра на шлиците отвън.Не съм ги броял но предполагам,че са толкова.Сега се сетих,че бях сменял кормилния прът с такъв който има чупещ волан,но си карам с същия волан така,че пръта си е същия.Явно са ми дали нявсакаде 16мм фланец за 6 ген.Сега ми е по важно това: "И един важен въпрос.Понеже съм без хидравлика и от време на време влизам по остро в завойте,кажете мнения за китайските фланци по 20 лева." 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karooo 1 #3 Отговорено 18 Октомври, 2014 Колега ,аз преди 1 седмица си намерих фланец след търсене вече 4 месеца .Закупих го от голега .За без хидравлика няма проблем ,че влизаш по остро в завойте .Доколкото аз разбрах от проба на най различни фланци фланеца трябва да е 29 шлици за 5та генерация .От 6та генерация не става ,защото е с 33 шлици .Понеже поразпитах един колега си го правил на стругар и фланеца беше разделен на две части .Каза че карал с години и нямало проблем .А относно китайските аз не рискувах ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #4 Отговорено 19 Октомври, 2014 Намерих фланец оказа се от китайските но шлиците определено пасват по добре от оригиналния волан няма никакви луфтове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове