Jump to content
crazehonda

Accord 94 coupe F22 usa mod ! инфо спешно !

Recommended Posts

Така драги хонда манияци , имам своите вапроси.....  Никаде немога да намера задни тампони на амортесиорите KYB !! искам да сменя главата евентуално с такава от 1.8 и е с 136кс дали 6те стане и по важното е дали 6те варви повече и ако отг. е не то тогава с глава от кои от всичките мотори прозиводство хонда ще ми сварши такава работа !? Тампони на двигателя сащо немога да намеря !? Разпределителен колянов вал , тунинговат се или се подменят с по спортни от др двиг ?! шпер дивернциал оферта ли е и може ли да се сложи ?! Избило ми е маслото за скоростите през самите тях , за да се полу4и така семеринга е заминал или нещо др ?!... Какви скорости и от кои мотори, мога да сложа на моят accord f22, както сити скорости така и от по далгите ?! Вариянт турбина интерколер и чип ?! Така сега К20а може ли да влезне в моето копе , както и h22a , за които сам сиг , че влиза... Заден мост 4WS  от акорд 1989 , само да кажа ,че ватрешното каре от 89 стана за моят Accord coupe 94 ?! Благодаря за саветите и отделеното време ?!

Редактирано от crazehonda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...