Jump to content
Guest Pavkata

Автомивка във Варна?

Recommended Posts

Guest Pavkata

Търся автомивка във Варна, която да ми изпере и изсуши тапицериите, да измие двигателя, таблото, тия пластмаси и тапицерии по вратите... абе с една дума всичко! Можете ли да препоръчате някоя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

По принцип нявсякъде по4ти 6ти го извър6ат тва.Аз бих препоръ4ал автомивка Проксима под Гюрлата(мебелната)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pavkata не знам дали не е късно вече, но много внимавай къде си даваш колата да ти мият двигателя!!! По принцип ги мият с пароструйката и може да ти влезе вода на места, които дори не си подозирал(заради високото налягане на водата). Знам за една автомивка, която се намира над затвора и използва италиянски препарати за миене на двигателя мисля, че се казват Mafra (не занм как точно се пише). Това е един обезмаслител много силен , с който си праскаш целия двигател и после само го изплакваш с вода (с маркуч примерно) и двигателя лъсва. Мога да ти покажа снимки на двигател преди и след препарата, но още не знам как да ги кача в пост-а. Дай емайл и ще ти пратя да видиш. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pavkata не знам дали не е късно вече, но много внимавай къде си даваш колата да ти мият двигателя!!! По принцип ги мият с пароструйката и може да ти влезе вода на места, които дори не си подозирал(заради високото налягане на водата). Знам за една автомивка, която се намира над затвора и използва италиянски препарати за миене на двигателя мисля, че се казват Mafra (не занм как точно се пише). Това е един обезмаслител много силен , с който си праскаш целия двигател и после само го изплакваш с вода (с маркуч примерно) и двигателя лъсва. Мога да ти покажа снимки на двигател преди и след препарата, но още не знам как да ги кача в пост-а. Дай емайл и ще ти пратя да видиш. :)

Не е късно, все още не съм се престрашил да си мия двигателя точно поради тази причина - чух много мнения, че може да се прецака нещо и то сериозно.А мейла ми е: pavelsimeonov@gmail.comМерси предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...