Jump to content
Guest honda bassmbass

хидравлика

Recommended Posts

Guest honda bassmbass

я колегите с хидравлика да ми кажат лесно ли и им се върти волана.или от какво може да е че много тежък почна да ми става ВОЛАНА.ГОВОРИМ за 5та генерцая.Мерси за мненията които пускате!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

проверявал ли си си нивото на течността за хидравликата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

проверявал ли си си нивото на течността за хидравликата?

на ниво е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

я колегите с хидравлика да ми кажат лесно ли и им се върти волана.или от какво може да е че много тежък почна да ми става ВОЛАНА.ГОВОРИМ за 5та генерцая.Мерси за мненията които пускате!

Незман да ли е така и на хонда , обаче при бмв на един от маркучите има една пласмасова капсула (или нещо такова).Та на едно бмв тия беше леко смачката и неможеше добре да се движи течноста по маркучите и все едно нямаше хидравлика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Pit Bull

Опитай да обезваздушиш системата.Пак провери хубаво за нивото на течността.Запали колата и навий волана докрай в едната посока.Задръж за около 5 секунди в наи краино полужениеСлед това направи същото и в другата посока,после пак в първоначалната.Огледай системата за течове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

мерси колеги ще пробвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found