Jump to content
Guest salamaleikum

Едно интересно питане...

Recommended Posts

Guest salamaleikum

Какво ще кажете за тази машина VTI мисля че е най мощната версия на европейския сивик и един от най мощните на хонда.Та един приятел остана толкова впечатлен от моя сивик и като цяло има добри впечатления от марката, продаде си имаше сеат леон и е решил да си зима този звяр какво ще кажете, според вас заслужават ли си парите 5400 евро но е уникат.

Редактирано от salamaleikum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Не мога да отворя линка, но аз за тия пари бих си търсил прелюд 2,3 160к.с. (защото не е акцизна) иначе 2,2 Втек.За мен прелюда е уникат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest salamaleikum

Не мога да отворя линка, но аз за тия пари бих си търсил прелюд 2,3 160к.с. (защото не е акцизна) иначе 2,2 Втек.За мен прелюда е уникат.

Може ли да ми се обясни как поне да кача снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest salamaleikum

Тъй като не може да се отвори линка ще обясня.Става въпрос за сивик 6 ген. 5 врати мотор 1.8 VTI V-TEC 169 кончета много рядко срещан двигател оферта ли си е здрав ли е мотора предполагам че щом е хонда би трябвало.И дали върви много ама по много разбирам примерно Integra 1.8 която е уникална бегачка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

ти май говориш за английски сивик който е с Б18Ц5 или нещо такова дето си го правят англичаните.има го само на техния пазар.....адски много ми се вижда за такъв сивик,пък незнам какво наричаш уникално.един познат си купи акорд купе за пъти по-малко пари и той също е уникален.дори и състоянието му е униклално. много пари са това....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest salamaleikum

ти май говориш за английски сивик който е с Б18Ц5 или нещо такова дето си го правят англичаните.има го само на техния пазар.....адски много ми се вижда за такъв сивик,пък незнам какво наричаш уникално.един познат си купи акорд купе за пъти по-малко пари и той също е уникален.дори и състоянието му е униклално. много пари са това....

Добре аз не знам какво против имаш Англичаните и там произвежданите Хонди.Преди години имах добрата възможност да пътувам до Англия и да зърна завода в Уиндзор.Не бях виждал никога фабрика за производство на коли дотогава.Имаше една жена която работеше в халетата за сглобяване и каза че всичко се прави под невероятен контрол, и тамошния завод по нищо не отстъпва на Японските.Примерно двигателите и някои части идват директно от япония готови за вграждане.А и англичаните си правят коли, тва не е като завод на Фолксваген в Китай :cool:.А и нещо друго аз се :punk::D:P не само пред автомобилостоенето на Японците но пред тяхната култура и т.н.Технологично са години пред останалия свят.:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Добре аз не знам какво против имаш Англичаните и там произвежданите Хонди.Преди години имах добрата възможност да пътувам до Англия и да зърна завода в Уиндзор.Не бях виждал никога фабрика за производство на коли дотогава.Имаше една жена която работеше в халетата за сглобяване и каза че всичко се прави под невероятен контрол, и тамошния завод по нищо не отстъпва на Японските.Примерно двигателите и някои части идват директно от япония готови за вграждане.А и англичаните си правят коли, тва не е като завод на Фолксваген в Китай :cool:.А и нещо друго аз се :punk::D:P не само пред автомобилостоенето на Японците но пред тяхната култура и т.н.Технологично са години пред останалия свят.:P
Добре де,колега.защо реши че с изказването си съм имал нещо против английските хонди и сивиците по-специално?от обяснението ти за каква кола става дума,стигнах до заключението че говориш именно за този английски модел на сивик с 1,8 мотор и Втек.А парите ми се струват много за кола произведена в Европа-това е.да не говорим че комби или 5 врати хетч-бек не е най-подходящото купе за такъв мотор.....поне спред мен.за външния вид няма да му говоря-това всеки си го преценява.но 5200 евро са прекалено много и май повечето хора ще се съгласят с мен.и какво му е толкова уникалното-така и не го каза?може би че е от модела с английскиа мотор.....?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S

Говорим че сивика е 2000 година, и е 170 коня мотора ако не се лъжа е същия като на INTEGRA или малко по слаб.Един колега наскоро продаваше неговия сивик 2000 годин 3 врати 1.6 за 10500 лв.А пък и сивика с пет врати ми харесва защото е що годе семейна кола.Мразя ''СТАНИ ЗА ДА СЕДНА''.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Тези Сивици съм ги гледал в mobile.de от 4000 евро нагоре. Един такъв двигател в купе 6ген не е истина как ще върви :punk:

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

И аз съм мераклия на CIVIC Aero Deck 1.8 VTec. По принцип не обичам комбитата, но ми трябва комби заради кучето, че сега на задните седалки е кочина и само той се вози там. А с комбито ще го сложа в багажника :cool:Имай предвид, че с този двигател (124 KW) колата е акцизна, т.е. ще ти трябват едни 4К левчета за акциз, мамка им :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошото е, че не са 4к левчета :lol: акциза се изчислява по 60 лв за всеки киловат мамка им :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

DrOxBoLi - ме е точно такаот 120кв. до 150кв. е 35лв(май толко беше)от 150кв. нагоре е по 60демек 170 кс си е в долната граница

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям за VTi по собствени наблюдения. Наскоро си взех 1.6 VTi, 4 врати седан, 160к.с., 1999та. Е няма такава кола даже на сивик не прилича. Уникално красива и мощна, май станах фен на Хондите за няма 2 седмици, пък и направо влязох във 2ро ниво с тази кола :lol: Ако е запазена мисля че и твоята разновидност много ще те изкефи :)Възхитителна е!

Редактирано от gin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...