GaiJin 26 #1 Публикувано 15 Септември, 2014 Здравейте,колеги! Имам нужда от малко помощ за копчето за халогените на моята англичанка. Значи ето каква е историята: преди време си бях правил сам инсталация за халогени,но наскоро реших да си купя оригинални халогени.Все пак реших да си използвам моята инсталация,но преди ги бях вързал към копчето за задния фар за мъгла,а сега вече имам отделно копче и за отпред и искам да си ги свържа към него както си му е реда. Въпросът ми е следния: на моята инсталация от релето в купето ми влиза само едно кабелче,а на оригиналното копче виждам,че може би трябва да са повече кабели.Някой ако има някаква схема кой кабел за какво е,ще ми бъде много от полза. Иначе съм решил да свържа кабелите като ги оголя и намотая един в друг,след което да ги облепя с изолир банд.Просто ме интересува кои кабели точно трябва да свържа,кое е маса и т.н. Ето снимки на копчето,което мисля да сложа,заедно с кабелите му отзад: Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #2 Отговорено 17 Септември, 2014 (Редактирано) Ето и оригиналната ел. схема на свързване на фаровете за мъгла за англичанка Извинявам се за лошото качество! Би било по-добре след като се оголят и "намотаят" един в друг да се "капне" припой с поялник и отгоре термосвиваем шлаух. Редактирано 17 Септември, 2014 от SR-71 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #3 Отговорено 22 Септември, 2014 Благодаря ти,Краси ! Мисля,че ще успея да разгадая схемата и тези дни ще се позанимавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове