Jump to content
MilevUK

Акорд 2.4 2003 проблем с окачването

Recommended Posts

Проблема е, че като карам примерно по павета и на дупки чувам звуци все едно возя празни буркани от компот. Глухи звуци. Не са от лява или от дясна страна, предна или задна. Сякаш идват от всички страни. Днес смених горен ляв... Не знам как се казва на български suspension arm това U-образното дето с два болта се захваща за бомбето при горната част на амортисьора. Е ...нищо шума не изчезна. Цялото окачване е проверено нищо никъде не е тръгнало. Мисля си...гърнето или лагерите отгоре на амортисьорите. Някакви мнения и препоръки? Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тампони на стабилизиращата щанга , предни и или задни.Също така често срещано е тропане на задните спирачни апарати точно по паваж. Може да се провери като в движение по паваж се дръпне леко ръчната спирачка. Ако шума изчезне значи е от спирачните апарати.

Успех.

Редактирано от Todor_Gagovski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е от ламарините под катализатора и при мен наскоро се получи така, махнах ги и се опраби. :) 

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се, че предната броня ми е хлабава отдолу. Тъпаците преди мене загубили щипките. Долната кора също е в окаяно състояние и ще я сменям. Някой ако има да дава цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...