Jump to content
Guest blackw

Civic 6 Gen?

Recommended Posts

Guest blackw

От известно време си търся нова хонда. Засега съм се спрял на 6 генерация хечбека. Гледам по обявите пускат такива с 1.5 двигател 115 коня vtec мисля, че е но са много редки. Това да не е някаква американска модификация? Масово се продават 1.4 та се чудя дали да продължавам да търся или да се мятам на такава. Ако някой продава 1.5 да обажда. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

За 3 или за 5 врати (1.5 Vtec - 115hp) става дума?

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

ми хечбек съм написал - 3 врати

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Ми доста са редки, преди месец имаше една в мобилето, очакваха да я внесат по точно. За Перник маи ставаше дума. Сега я няма. Гледам и в немското мобиле са мн редки.И аз такава исках ама вече почти съм загубил надежда и ше посъбера още малко парички за Civic coupe SR -127hp след 1997. Такива гледам гледам че има и то няколко и при това в БГ мобилето. Даже едната е на колега от форума, ама ми е скъпа все още :hondarulez: . Само ме притеснява че купетата са предимно за американския пазар и да не би да харчат повече заради това че са американски модел. Моля ако някои с такава (става дума за двигател D16Y8) чете това да каже какъв е средния разход на купето 127 коня 6 генерация. Пак се увлякох и малко :hondarulez: се получи. Извинявям се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Пусни някоя от обявите за такова купе ако не те затруднява. Доколкото гледам само хечбек и седани се продават. Купе 6 генерация несъм виждал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

0887208838 мариян. мисля, че има 1.5 втек 96г. от германия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Бе не знам точно как се пуска линк към mobile.bg . Просто задаваш следните показатели: honda/civic/след 1997/2-3 врати и тва е. Мисля че бяха около 8300-8500 лв. Както казах скъпички са за мен. Успех!П.С. Тук във форума има една: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7717&hl=

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...