Jump to content
Guest kamenski

седалката ми се клати

Recommended Posts

Guest kamenski

колеги моля ви дайте савет как да я опрая тая седалка че наи накрая ще хвана чука и .... клати се напред назад беше изпаднало нещо от релсата и сложих го пак ама не се опраи мисля че самата релса е крива има ли някакав вариант да сменя само релсата или тря седалката направо :hondarulez:за сивик 5г. хечбек става на вапрос

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest agyulev

ЗдрастиАз съм със същият проблем. Разглобих я, огледах я, но нищо неможах да направя. В самата релса има една като дебела пружина която е обурната на страни и се търкаля по дължината на релсата, обаче изглежда тя неможе да уплътни като хората и там се получава тоя луфт. Идея си нямам как ще се оправи.Успехи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

господа не е от пружината,отстрани на релсата има топченца като от лагер или е прескочило и двете са минали от другия краи или е изпаднало та за тва се клатите :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

а няква идея как да ги оправим че се едно сам седнал в лодка :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

И аз имам същия проблем,които знае как да се оправи да казва!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

И аз имам същия проблем,които знае как да се оправи да казва!!!!

решенията са две или нови релси или да ги оправите тея трябва да свалите седалките да свалите релсите да видите дали ги има всички топчета ако е праскочило топчето от едната страна релсата е капсолована трябва прекарате другото топче от другата страна ако е избегало точтето ново и много бои докато влезне през ограничителя кото влезне трабва да се възтанови ограничитея пак с боидано да ме разберате

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

ами значи ако топчето е това дето прилича на прожина тя беше ми изпаднала в краката после я сложих обратно в релсата и се оправи ама малко а нови от каде може да се намерят :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

В сервиз братче!Докато не си я счупил повече :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Явно доста хора имаме този проблем .. аз съм събрал топчетата / незнам дали са всички/ .. :hondarulez: .. Та въпроса ми е някой може ли да даде акъл къде да отидем да ни оправят седалките ? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest morskija

да ви обадя един дърводелски начин сваляте седалката и измервате ширината и височината на отвора който се получава от двете части на релсата изрязвате едно трупче с малко по малки размери и го набивате докото мине зад пъпката която е била за ограничаване на топчето/по-точно ролката/ да не пада от релсата смазвате обилно с масло и раздвижвате за да не засяда после щото знаете колко е неприятно да ти заяжда седалката. Монтирате обратно седалката и тва е. УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:ЗА ПО СИГУРНО МОЖЕ ДА ПРОБИЕТЕ МАЛЪК ОТВОР ОТДОЛУ НА РЕЛСАТА И ДА ПРИХВАНЕТЕ ТРУПЧЕНЦЕТО ДАНЕ МЪРДА С ВИДИЙКА :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

да ви обадя един дърводелски начин сваляте седалката и измервате ширината и височината на отвора който се получава от двете части на релсата изрязвате едно трупче с малко по малки размери и го набивате докото мине зад пъпката която е била за ограничаване на топчето/по-точно ролката/ да не пада от релсата смазвате обилно с масло и раздвижвате за да не засяда после щото знаете колко е неприятно да ти заяжда седалката. Монтирате обратно седалката и тва е. УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:DЗА ПО СИГУРНО МОЖЕ ДА ПРОБИЕТЕ МАЛЪК ОТВОР ОТДОЛУ НА РЕЛСАТА И ДА ПРИХВАНЕТЕ ТРУПЧЕНЦЕТО ДАНЕ МЪРДА С ВИДИЙКА :punk:

благодаря ти колега какво ли не тиках ватре ама за това не сам се сещал само да се стопли малко и веднага ще деиствам ами само да питам като сложа трупчето след време няма ли да поолегне и пак да се получи луфт дали да не натикам нещо желязно :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest morskija

да ви обадя един дърводелски начин сваляте седалката и измервате ширината и височината на отвора който се получава от двете части на релсата изрязвате едно трупче с малко по малки размери и го набивате докото мине зад пъпката която е била за ограничаване на топчето/по-точно ролката/ да не пада от релсата смазвате обилно с масло и раздвижвате за да не засяда после щото знаете колко е неприятно да ти заяжда седалката. Монтирате обратно седалката и тва е. УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:DЗА ПО СИГУРНО МОЖЕ ДА ПРОБИЕТЕ МАЛЪК ОТВОР ОТДОЛУ НА РЕЛСАТА И ДА ПРИХВАНЕТЕ ТРУПЧЕНЦЕТО ДАНЕ МЪРДА С ВИДИЙКА :punk:

благодаря ти колега какво ли не тиках ватре ама за това не сам се сещал само да се стопли малко и веднага ще деиствам ами само да питам като сложа трупчето след време няма ли да поолегне и пак да се получи луфт дали да не натикам нещо желязно :P
ДО ТОГАВА ОБИКНОВЕННО МИНАВАТ 2-3 ГОДИНИ ЗНАМ ГО ОТ ОПИТ щОТ И КАТО КАРАХ ТОЙОТАТА ИМАХ СЪщИЯ ПРОБЛЕМ НО ТАКА СИ И ЗАМИНА С ТРУПчЕТО

да ви обадя един дърводелски начин сваляте седалката и измервате ширината и височината на отвора който се получава от двете части на релсата изрязвате едно трупче с малко по малки размери и го набивате докото мине зад пъпката която е била за ограничаване на топчето/по-точно ролката/ да не пада от релсата смазвате обилно с масло и раздвижвате за да не засяда после щото знаете колко е неприятно да ти заяжда седалката. Монтирате обратно седалката и тва е. УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:PЗА ПО СИГУРНО МОЖЕ ДА ПРОБИЕТЕ МАЛЪК ОТВОР ОТДОЛУ НА РЕЛСАТА И ДА ПРИХВАНЕТЕ ТРУПЧЕНЦЕТО ДАНЕ МЪРДА С ВИДИЙКА :cool:

благодаря ти колега какво ли не тиках ватре ама за това не сам се сещал само да се стопли малко и веднага ще деиствам ами само да питам като сложа трупчето след време няма ли да поолегне и пак да се получи луфт дали да не натикам нещо желязно :P
ДО ТОГАВА ОБИКНОВЕННО МИНАВАТ 2-3 ГОДИНИ ЗНАМ ГО ОТ ОПИТ щОТ И КАТО КАРАХ ТОЙОТАТА ИМАХ СЪщИЯ ПРОБЛЕМ НО ТАКА СИ И ЗАМИНА С ТРУПчЕТО
АБЕ ТИ ВЕРНО ЛИ СИ ОТ РУСЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...