Guest Petio #1 Публикувано 16 Февруари, 2007 Колеги първо здравейте ! Трябва ми инфо за D16Z6 или по-точно спря да пали ! Изчетах всичко което ми изкара турсачката ама само неразбрах каде се намира това Main rele и дали проблема е само в него ? В представителството на Хонда за Пловдив ми казаха , че са на 90 % сигурни , че проблемът идвал от ASSY MAP сензора ! Званях тук-там и всеки беше категоричен , че и да не работи МАП-а пак трябва да запали ама по-трудно ! Какво мислите вие по въпроса ? Мерси предварително ! Колата е Сивик 92 г. 4 врати ако има значение ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #2 Отговорено 16 Февруари, 2007 Колеги първо здравейте ! Трябва ми инфо за D16Z6 или по-точно спря да пали ! Изчетах всичко което ми изкара турсачката ама само неразбрах каде се намира това Main rele и дали проблема е само в него ? В представителството на Хонда за Пловдив ми казаха , че са на 90 % сигурни , че проблемът идвал от ASSY MAP сензора ! Званях тук-там и всеки беше категоричен , че и да не работи МАП-а пак трябва да запали ама по-трудно ! Какво мислите вие по въпроса ? Мерси предварително ! Колата е Сивик 92 г. 4 врати ако има значение ! седан? Мога да ти кажа къде е главното реле при мене - седан но с Д15Б2 - точно до долния ляв ъгъл на бушоните в краката на шофьора.Голямо, сиво в него влиза куплунг, хванато с винт. С гръб е и не се вижда надписа "Mitsuba" Аз поради размерите му два пъти свалях кората и се чудех къде ли е... довечера ще постна и снимка - ако не друго си струва да го провериш, презапояването на спойките е елементарна работа и при мен свърши работа! (пу-пу) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Petio #3 Отговорено 16 Февруари, 2007 Мерси за инфото ! А дали от това реле неможе да запали ? Аз се поарзрових в нета и намерих една страница за това реле : http://techauto.te.funpic.org/mainrelay.php Може да е от полаза на някой ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRacing #4 Отговорено 16 Февруари, 2007 А помпата чува ли се? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Petio #5 Отговорено 16 Февруари, 2007 А помпата чува ли се?Ми чува се как върти ! Днес след дулго въртене на стартера я задавихме и после я запалихме с бутане ! Когато запали и поработи малко си пали без проблем ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #6 Отговорено 16 Февруари, 2007 Щом си я задави зна4и има бензин.Защо не си прегледаш комутатора. Нещо ме съмнява че е тръгнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове