Jump to content
Guest Petio

Проблем с D16z6

Recommended Posts

Guest Petio

Колеги първо здравейте ! :hondarulez:

Трябва ми инфо за D16Z6 или по-точно спря да пали ! Изчетах всичко което ми изкара турсачката ама само неразбрах каде се намира това Main rele и дали проблема е само в него ? В представителството на Хонда за Пловдив ми казаха , че са на 90 % сигурни , че проблемът идвал от ASSY MAP сензора ! Званях тук-там и всеки беше категоричен , че и да не работи МАП-а пак трябва да запали ама по-трудно ! Какво мислите вие по въпроса ?

Мерси предварително !

Колата е Сивик 92 г. 4 врати ако има значение !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Колеги първо здравейте ! :hondarulez:

Трябва ми инфо за D16Z6 или по-точно спря да пали ! Изчетах всичко което ми изкара турсачката ама само неразбрах каде се намира това Main rele и дали проблема е само в него ? В представителството на Хонда за Пловдив ми казаха , че са на 90 % сигурни , че проблемът идвал от ASSY MAP сензора ! Званях тук-там и всеки беше категоричен , че и да не работи МАП-а пак трябва да запали ама по-трудно ! Какво мислите вие по въпроса ?

Мерси предварително !

Колата е Сивик 92 г. 4 врати ако има значение !

седан? Мога да ти кажа къде е главното реле при мене - седан но с Д15Б2 - точно до долния ляв ъгъл на бушоните в краката на шофьора.

Голямо, сиво в него влиза куплунг, хванато с винт. С гръб е и не се вижда надписа "Mitsuba"

Аз поради размерите му два пъти свалях кората и се чудех къде ли е... довечера ще постна и снимка - ако не друго си струва да го провериш, презапояването на спойките е елементарна работа и при мен свърши работа! (пу-пу)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Petio

Мерси за инфото ! А дали от това реле неможе да запали ? Аз се поарзрових в нета и намерих една страница за това реле : http://techauto.te.funpic.org/mainrelay.php Може да е от полаза на някой ! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Petio

А помпата чува ли се?

Ми чува се как върти ! Днес след дулго въртене на стартера я задавихме и после я запалихме с бутане ! Когато запали и поработи малко си пали без проблем !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Щом си я задави зна4и има бензин.Защо не си прегледаш комутатора. Нещо ме съмнява че е тръгнал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...