n3dkoo 1 #1 Публикувано 9 Август, 2014 Проблема е следния : придърпване в ниските обороти,сменях около 5 ламбди сонди сега сам с оригинална сонда , гасне,глъхне при подаване на гас, така чека свети и показва че има богата смес на гориво преди.....със старите сонди беше бедно сега с новата Оригиналната е богата сместа и така с майстора ми стигнахме до извода че не е от сондата моля помагайте направо незнам вече какво е . Сменях свещи , сега съм с иридиеви денсо, чистихме дюзи , всмукателна с-ма , изпускателната ми е нова генерация с две сонди сам , втората сонда е излъгана не сам с оригиналната смукателна с K&N съм и незнам какъв е проблема може ли да е от софтуера или ако някой е имал такъв проблем да помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #2 Отговорено 9 Август, 2014 За мен ти е само от чипа! Запишете друг с друга карта(който да е работил) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n3dkoo 1 #3 Отговорено 10 Август, 2014 (Редактирано) Тва е че чипа не е слаган в БГ мисля да я закарам или да пратя само ECU в пазарджик ама незнам дали ще стане.... Или първо ще пробвам с друг ECU дали ще стане и тогава Редактирано 10 Август, 2014 от n3dkoo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n3dkoo 1 #4 Отговорено 13 Август, 2014 Помагайте някои имал ли е такъв проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове