Jump to content
Guest maccaron

Моята трета скорост

Recommended Posts

Guest maccaron

Здравейте,карам Civic 1.5 v-tec но имам проблем ... 1-ва и 2-ра са мнооого добре. Проблема идва после - на трета, след около 3000 оборота колата ми придърпва и се налага да натисна до край педала за да продължи да набира.Та въпросчето ми е на какво се дължи това и дали подлежи на поправка?Хайде, казвайте, че ми се кара. Много е неприятно като си тръгнал да изпреварваш да усетиш, че мощността ти я няма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Я изкарай лулите на свещите, и виж дали случайно има водичка край свещите. :blink:А ако няма някой да ти премери налягането на горивната помпа.

Редактирано от ASRacing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maccaron

Я изкарай лулите на свещите, и виж дали случайно има водичка край свещите. ;)А ако няма някой да ти премери налягането на горивната помпа.

Ако има водичка не би ли трябвало да реаргира по този начин независимо дали съм на 1-ва, 2-ра или н-та скорост при достигане на оборотите? Същото не би ли трябвало да е актуално и за горивната помпа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

ами не знам ама и при мен е така 1,2-ра си вари и на 3-та по някои път почва да прекасва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

ами не знам ама и при мен е така 1,2-ра си вари и на 3-та по някои път почва да прекасва ;)

тва прекъсване може да е от делкото може и да не стига гориво прадпалагам че е от не достиг на гориво щото и аз съм така де ;) ако го прави на мокро значи е от делкото или кабели за свещите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

ЗДРАСТИ И ДОБРЕ ДОШЪЛ В ЦИРКА ПРИ МАЙМУНКИТЕ,:D НЕТИ СТИГА ГОРИВОТО ЗА ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИ НА ТРЕТА - ПОЧНИ ОТ ГОРИВЕН ФИЛТЪР А СЛЕД ТОВА ВИЖ НАЛЯГАНЕТО НА БЕНЗИНОВАТА ПОМПА :hondarulez: УСПЕХО, ЗАБРАВИХ ЗА КАТАЛИЗАТОРА МАХАЙ ГО НЯМА ДА ТИ ТРЯБВА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...