Jump to content
Guest buzy

течащ радиатор

Recommended Posts

Guest buzy

колеги по принцип търся радиатор секънд хенд читав , но искам да ползвам автомобилчето в процеса на търсене , за това искам да попитам - на някои от вас налага ли му се да ползва добавки за запушване на течове от охладителната система? Бихте ли ме препоръчали някоя такава , от къде мога да я закупя ? Също така колко време бих могъл да изкарам с нея и вреди ли по някакъв начин ? Благодарско предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ами върши но не където трябва - запушва всичко останало в това число и парното :rolleyes: по-добре го свали и дай на ремонт, има вероятност да изкара доста и да имаш време да намериш радиатор :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

ами да ти кажа и ас имах такав проблем течеше ми радятора и ас мислех да слагам добавка но доста хора ме отказаха и отидох си зех 2-ра ръка беше доста запазен и след 2 месеца пак почна да салзи и ся маи направо ще зема нов :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

имаш 3 варианта :1-вия (наи добрия) нов за около 150 кинта 2-рия сваляш го и с един по як поялник си го калаидисваш (ако салзи ще изкараш много,ако тече няма да е за далго)3-тия добавка (от ОМV или SHELL) наливаш 1/4 от шишето ако не спре още толкова , ако и тогава не спре по-добре не наливаи повечеаз карам 1 година и няколко месеца със по малко от 1/4 добавка на жената радиатора го свалях и го запоявах , а ти си избираш сам.P.S според мен не се хварляй на 2-ра ръка ,но избора си е твой :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

"Новото е....ава мамата на старото" народна мъдрост :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found