Guest Al_Capone #1 Публикувано 14 Февруари, 2007 А честито и на тези които празнуват Бълграският празник! !!! И да не карате пили!!! Без значение от празника! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev #2 Отговорено 14 Февруари, 2007 Еии най-накрая някой да се сети за моя празник....кви са тия влюбени кви са тия работи Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #3 Отговорено 14 Февруари, 2007 Абе мир и любоФ да има.......(и алкохол де) Честит ви Трифон Зрезан!!И да внимавате..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plamoni #4 Отговорено 14 Февруари, 2007 аиде аз прав зариазах,запо4ваите 4е ниама време и таиа ве4ер колите в гаража Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #5 Отговорено 14 Февруари, 2007 Честито на всички именници , всички влюбени и всички алкохолици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #6 Отговорено 14 Февруари, 2007 Честито на всички именници , всички влюбени и всички алкохолици Ехххх че сте ми далече да зарежем и да се нарежем едно арно като предния път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #7 Отговорено 14 Февруари, 2007 наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #8 Отговорено 14 Февруари, 2007 аиде аз прав зариазах,запо4ваите 4е ниама време и таиа ве4ер колите в гаража И жените наблизо ... Сега готвя , ще я изненадвам... Дано, само да е приятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Orlin #9 Отговорено 14 Февруари, 2007 чшшшшшшшшервено вино 'неска пииих Поздрави колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #10 Отговорено 17 Февруари, 2007 За жените и виното с Любофф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове