foreigner 0 #1 Публикувано 22 Юли, 2014 Здравейте, нов съм и искам помощ относно сивик 5 генерация. Понеже идния месец ще си копувам 1-вата кола а знаете че, тя е специална както и 1 жена искам да бъде сивик -а но секи ме разобеждава да нея взимам но на мен толкова много са ми влезли под кожата че направооооо.... А те толкова трудно се намират сносни. Ровя се 10 дена стана из саитовете и така и немога да си харесам. Вашето мнение какво е? Дали да остоявам на хонда купе мн ми допадат или седан??? ( само да добавя че искам купе от 5 ген 101 коня) та аеки ми казва недеи си взима купе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #2 Отговорено 24 Юли, 2014 Колега, относно вида на каросерията - това е въпрос на личен избор. Аз не харесвам коли с 4 врати и преди време,когато си затърсих кола исках само хеч, в последствие попаднах на много запазено купе и го купих.След 2 години го продадох и най- накрая намерих желания хеч вти. Мога от опита си да кажа,че купето е доста по-приятно за пътуване,има огромен багажник,има по-добре обработени ламарини,понеже е правено за америка и с други изисквания,по-добра звукоизолация и още доста + ове, но все пак хеча си е хеч и не мирясах докато не си намерих.Извинявам се за лирическото отклонение,но първо изясни какво ти харесва Купето със 101 коня е много добър избор,поради икономичността на мотора.Все пак малкия Vtec е доста по-пъргав,ако гониш вървеж.Най- вече търси в добро състояние, в зависимост от бюджета,който си си определил.Успех с търсенето и ако имаш други въпроси относно 5-тиците съм насреща. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #3 Отговорено 29 Юли, 2014 Аз карам 5 купе 1.6 със 125 коня (купих я от колегата Kazadores) колата във класа си е сложих и ги и карам си спокойно и не ги чувам "разбирачите" който мразят Хондите.Тъи че щом ти харесва и те "грабва" не се чуди,само намери си читава.Успех 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
foreigner 0 #4 Отговорено 30 Юли, 2014 Бюджета е малко малак, затова си тарся 1.5 101 к.с. Но каточели вече са история или читавите не се продават. Но ако намеря зимам я без да се замисля. Въпроса е и че сам от морето а повечето обяви са от софия. Неискам да бия път за нищу.... Просто мн фактори които се прешат никога неможе да стане от раз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Чавдарова 56 #5 Отговорено 30 Юли, 2014 Аз не разбрах питаш ли нещо или просто си споделяш мнението тук. Всеки си има вкус,какъв съвет искаш - дали да е седан или купе ? Някъв хейтър си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
foreigner 0 #6 Отговорено 30 Юли, 2014 Точно така. Купе или седан? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове