m.g. 65 #1 Публикувано 20 Юли, 2014 Разчиствам килера от следните неща, които са ми останали след upgrade по колата ми. 1. Шенкели с главини от D14A3 /малките спирачки/. Нямат виещи лагери или каквито и да е други забележки. Цена: 15лв/бр (снимал съм само единия, но и двата са налични) 2. Спирачна помпа от D14A3 (13/16) Цена: 15 лв 3. Филтърна кутия от D14A3 без датчика Цена: 10 лв 4. предни горни носачи (както ги виждате на снимките) Цена: 10 лв двата 5. предни долни носачи D14A3 (колата е без стаб. щанга, съответно са без уши за биалетки) Цена: 15лв/бр. Двата заедно - 25 лв 6. вътрешно огледало за 5-та генерация civic хеч останало от предишната ми кола Цена: 10 лв 7. резервоарче за спирачна течност за съединителя... сигурно е от 5-та генерация civic... нямам спомен Ако някой си го познае: 5лв Всичко на куп: 60 лв! за контакти: лично съобщение или на тел: 0898596340 - Мартин (не винаги мога да говоря през деня) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #2 Отговорено 26 Юли, 2014 Цени се коментират, пазарлъци се приемат всякакви през следващата седмица /максимум 2/.В началото на август всичко заминава на желязо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #3 Отговорено 5 Август, 2014 броени дни остават До края на седмицата всичко за 40лв! ...после на боклука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове