MilevUK 2 #1 Публикувано 17 Юли, 2014 Здравейте, от преди месец се появи статия из новинарските издания че Хонда извиква определени модели във връзка с дефект. Този дефект до колкото разбрах се получава когато се надуе въздушната възглавница може парче метал да извхърчи през прозореца или да се забие някъде там където са ни краката. Аз днес се обадих на местния хонда дилър и защото не съм първи собственик на колата ми обясниха, че знаят за това и частите не са доставени още. Когато всичко е доставено Хонда ще изпрати писма на собствениците. Попитах как това е възможно и те отговориха, че работят със VOSA и ще видят кой е собственика на колата независимо дали е първи или втори. Това е за UK. за България като знам как е не мисля, че някой ще си мръдне пръста да го направи затова обадете се и попитайте. Ето статията можете да я видите в най различни новинарски сайтове. http://www.theguardian.com/business/2014/jun/23/honda-recalls-2m-cars-airbag-scare Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове