Jump to content
Guest OXYGEN

За темите в Купува / Продава

Recommended Posts

Guest OXYGEN

Колеги не мислите ли, че е време да се приемат някакви елементарни правила за темите в Купува / Продава?Писнало ми е от недописани обяви. Дори елементарни неща като цена или при непопълнен профил (не че и той не трябва) населено място. Да не говорим за някава допълнителна информация. Защо трябва това да става на лични или по телефон? Като че ли е импулсен и това е основната цел на темата - да се обадят повече хора...Смятам, че ще е много по удобно и лесно за всички ако има правила за съдържанието, както например направиха в tuning.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

Колеги не мислите ли, че е време да се приемат някакви елементарни правила за темите в Купува / Продава?Писнало ми е от недописани обяви. Дори елементарни неща като цена или при непопълнен профил (не че и той не трябва) населено място. Да не говорим за някава допълнителна информация. Защо трябва това да става на лични или по телефон? Като че ли е импулсен и това е основната цел на темата - да се обадят повече хора...Смятам, че ще е много по удобно и лесно за всички ако има правила за съдържанието, както например направиха в tuning.bg

Прав си , незнам какво ги бърка да кажат колко пари искат за дадената част или на лични , или звънни на телефона , или колко даваш и тн.Да не говорим някой като пуснат тема Болт (примерно) и чак в темата пишат купуват ли болт или продават болт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

И аз да се включа с едно предложение или по скоро молба...Хората, който продават 10 неща едновременно не може ли да не пускат 10 различни теми ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

И аз да се включа с едно предложение или по скоро молба...Хората, който продават 10 неща едновременно не може ли да не пускат 10 различни теми ...

Ами малко ще е трудно без значение дали купува или продава 10 неща едновременно защото не може да редактира мнението си Т.Е. не може да корегира какво е купил или продал.Но относно това за цена на съответния обекта на обявата Купува/Продава съм малко скептичен защото може да заприлича и на търг с явно наддаване.А за местонахождението съм за но то не е фатално имайки предвид че от Варна до София ми докараха за 51 лева четири врати , две брони и заден капак. Което е по малко повече от 7 лева за всяко нещо и мисля че е поносимо. Но е добре да се сложи някакъв ред там.Защото и лошият закон е по-добър от никакъв! Само трябва да се обмисли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

товая с множеството теми на 1 потребител и мен ме дразни, но не забравяйте че в много от случаите, пускането на много обяви не е едновременно. Вдигането им е едновременно. Нямам идеи, очаквам предложения. Между другото, времето за редакция на поста няма да изчезне - това не е опция, така че не го предлагайте.Върти ми се правило за често "вдигане" на обявите... нещо от сорта на веднъв на 24 часа, но не знам дали е редно, чесно, и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

ами аз незнам тва с дигането на темите как ще се ограничи до веднъж на 24 часа..кой ще следи и как ще се наказва??Затова не мен пък какво ми дойде на ум...примерно аз пускам 3 теми по различно време за нещо което продавам и си ги ъп-вам...обаче ми се появявя 4-то нещо което искам да продам..ми тогава просто ги обединявам в една тема с линкове към предните 3 и ъп-вам само нея....дано ми схванахте идеята...Т.е. да се сложи някакво ограничение на броя теми след което трябва всички да се обединят с линкове към 1 и да се уп-ва само тя :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Абе нямах предвид само цената...а обяви от сорта на "Продавам Сивик '94. За повече инфо и цена лс или тел ....." Примерно много добре става с copy/paste от обявата в mobile.bg.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

а ако купува и продава са отделно ще е мноооого по-удобно. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

скоро ще станат 3 форума..... споко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

И на мен ми се струва раздела малко объркан.това с "ъп"-ването на тема, веднъж на 24 часа е добра идея. Има го в другия форум който следя (този на hardwarebg.com). Там също има 2 раздела (даже са 3). Един за купува, един за продава и един за фирми, за чиито достъп се заплаща. Друго хубаво правило на обявите е задължителното поставяне на контакти, били те телефон, е-мейл, скйап или други алтернативни методи. Трябва да има някакъв преоритет при продаването на стоки. Т.е. този който първи е казал "купувам" да му се запазва стоката, докато не си плати за нея, а ако не си плати, да бъде санкциониран, освен ако причините му не са уважителни.Поздрави :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ейййййййййй браво на админите за купува/продава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и не само в този раздел :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и не само в този раздел ;)
:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...