Георги Георгиевв 9 #1 Публикувано 15 Юли, 2014 Здравейте, прецаках си ламбда сондата при смяна на изпусквателните колектори и сега съм в търсене за нова. Казаха ми, че се сменяли на определени километри и се замислих дали да търся втора употреба. Моята е четирижилна за d14z2 мотор, намерих си нова 170лв. ,но дали ще стане, четох,че ако не е оригинална на хонда не ставало. Така ли е? Чесъм пред голяма дилема :x Ака някой ми помогне с отговор ще съм му много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #2 Отговорено 21 Юли, 2014 Така взех сонда на Бош сложихе я, но чека още свети... Трябва ли диагностика да се изчисти грешката или просто компютъра не я приема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #3 Отговорено 22 Юли, 2014 Прорлемът не реши Откачих клемата и не оправи после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tat 0 #4 Отговорено 22 Юли, 2014 Се оправи или не се оправи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #5 Отговорено 23 Юли, 2014 Извинявам се за грешката. Проблемът се реши, откачих клемата сутринта и следобед като я закачих и запалих я нямаше грешката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове