anouk 70 #1 Публикувано 15 Юли, 2014 За продажба имам следните части: - преден капак за 5-та генерация, черен с някои забележки които се виждат на снимките, цена 75 лв - предна броня черна за 5-та генерация, цена 40 лв - предна броня, бивша черна, настояща сивееща, не боядисвана, цена 25 лв - имам и още всички части останали след конверсия към пълна инжекция - всички части останали след конверсия към задни дискови, останали са ми барабаните (имат сравнително нови накладки), жило за ръчна, носачи и тн снимки нямам за момента, цена 40 лв. Всички части се намират в София За връзка на лични или 0899 167 320 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #2 Отговорено 23 Юли, 2014 Черната броня замина. - преден капак за 5-та генерация, черен с някои забележки които се виждат на снимките, цена 75 лв - предна броня черна за 5-та генерация, цена 40 лв - предна броня, бивша черна, настояща сивееща, не боядисвана, цена 25 лв (вземана е за 5-та хеч и на такава е карана, не е идеална, но за закърпване на положението става) - имам и още всички части останали след конверсия към пълна инжекция - всички части останали след конверсия към задни дискови, останали са ми барабаните (имат сравнително нови накладки), жило за ръчна, носачи и тн снимки нямам за момента, цена 40 лв. при интерес може да снимам частите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #3 Отговорено 29 Юли, 2014 все още има ламарини и пластмаси за продажба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #4 Отговорено 5 Август, 2014 Черната броня замина. - преден капак за 5-та генерация, черен с някои забележки които се виждат на снимките, цена 75 лв 65 лв - предна броня черна за 5-та генерация, цена 40 лв - предна броня, бивша черна, настояща сивееща, не боядисвана, цена 25 лв 20 лв (вземана е за 5-та хеч и на такава е карана, не е идеална, но за закърпване на положението става) - имам и още всички части останали след конверсия към пълна инжекция - всички части останали след конверсия към задни дискови, останали са ми барабаните (имат сравнително нови накладки), жило за ръчна, носачи и тн снимки нямам за момента, цена 40 лв. 35 лв. при интерес може да снимам частите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #5 Отговорено 20 Октомври, 2014 Някой да взема и да му вършат работа, че при мен просто си стоят така. - преден капак за 5-та генерация, черен с някои забележки които се виждат на снимките, цена 75 лв 55 лв - предна броня черна за 5-та генерация, цена 40 лв - предна броня, бивша черна, настояща сивееща, не боядисвана, цена 25 лв 15 лв (вземана е за 5-та хеч и на такава е карана, не е идеална, но за закърпване на положението става) - имам и още всички части останали след конверсия към пълна инжекция - всички части останали след конверсия към задни дискови, останали са ми барабаните (имат сравнително нови накладки), жило за ръчна, носачи и тн снимки нямам за момента, цена 40 лв. 30 лв. при интерес може да снимам частите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #6 Отговорено 10 Ноември, 2014 Има още някои неща за вземане: - преден капак за 5-та генерация, черен с някои забележки които се виждат на снимките, цена 75 лв 55 лв - предна броня черна за 5-та генерация, цена 40 лв - предна броня, бивша черна, настояща сивееща, не боядисвана, цена 25 лв 15 лв (вземана е за 5-та хеч и на такава е карана, не е идеална, но за закърпване на положението става) - имам и още всички части останали след конверсия към пълна инжекция - всички части останали след конверсия към задни дискови, останали са ми барабаните (имат сравнително нови накладки), жило за ръчна, носачи и тн снимки нямам за момента, цена 40 лв. 30 лв. при интерес може да снимам частите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове