Jump to content
Guest chavdu

Кои ви поправя хондите в Стара Загора ?

Recommended Posts

Guest chavdu

Здравейте ! Зарибих едно другарче , от Ст Загора , по хондите ... и той взе че си купи 93та Д15Б2 и сега трябва да сменя ремък и ролка ... масла ала бала ... та .. кой е местния доктор ? къде да го пратим ? :lol: мерси ! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Нема такова лице ! Сами си ги "чоплим" ! Да прескочи в Неделя на срещата и ше го фкараме в играта ! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Ми те нашите в Стара Загора не се развалят бе.... !!! Рейсърче,нямало такова лице ли?А ся да видя как ше дойдеш да ми ползваш канала,ам? !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

аз съм от Русе и преди седмица си взех Хонда сивик тук ми искат 60 кинта за смяна на ремък и ролка !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

аз съм от Русе и преди седмица си взех Хонда сивик тук ми искат 60 кинта за смяна на ремък и ролка !!!

а безплатно ли да ти го сменят? ей така заради 2те ти хубави очи?разбирам да ти е някой приятел, който иска да натрупа опит, и услуга да ти направи, да се научи на твоята кола ...я върви в чужбина да ти сменят ремъка тогава, като ти е скъпо !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

а безплатно ли да ти го сменят? ей така заради 2те ти хубави очи?разбирам да ти е някой приятел, който иска да натрупа опит, и услуга да ти направи, да се научи на твоята кола ...я върви в чужбина да ти сменят ремъка тогава, като ти е скъпо :rolleyes: споко ве пич просто споделям що се ядоса така :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest хари7

ТИ ДА НЕ СИ ХОДИЛ В СЕРВИЗА НА ТОЙОТА БЕ ПИ4?? ТАМ ДЕРАТ КОЖИ! АКО ТИ СЕ ИДВА ДО БЯЛА-ЕЛА И 6ТЕ ТИ Я СМЕНЯТ ЗА 30 КИНТА-ПОНЕ МОЯТА ЗА ТОЛКОВА Я ПОДМЕНИХА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Рейсърче,нямало такова лице ли?А ся да видя как ше дойдеш да ми ползваш канала,ам? :rolleyes:

Оффф....ти понеже си много свободен за ремонти....ама айде кат си рекъл ...да не са оплакваш после ! Колегата MadDog ни "чупи" каруците кат я закъсаме...па ние му подаваме инструмента ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Доооги, Доооги, Доооги... :D Няма грешка той :rolleyes: Как хуваво ми се развърта колата сега мммм :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

смяната на ремъка е елементарна във всеки сервиз може да го сменят

Доста пресилено изказване ! Не се засягай ,но съм виждал кви ли не глупости под капаците...!Нали не ти се иска да се учи някой на твоята кола ?! :huh::D А сервиза ,който споменаваш може и да е ОК ! Нямам инфо за него ! Ела на някоя среща и ше полафим ! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че съм против сервизите в Стара Загора или по принцип, ама чувам че имало места където уж правели Хонди ама всъщност ти обръщали разпр. валове..сигурно е грешка. А още по-сигурно не е кой знае какъв проблем :D . Аз лично си карам колицата само при хора които познавам. А такова лице има - MadDog ...айде бе не се крий!!! Смени на хората маслото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...