Jump to content
Just'Do'It

Ремонтиране на халогени Акорд Тоурер 2.4

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Когато си купих колата въобще не забелязах, че халогените са спукани и вътре покритието на рефлектора излющено.

post-6093-0-62524500-1405027163_thumb.jpg  post-6093-0-65013800-1405027226_thumb.jpg

На първата снимка се вижда спуканото стъкло ;  На втората снимка може да се види отвора на бронята, който служи за свалянето на халогените (с по-дълга кръстата отверка). Аз не бях ги забелязал до момента в който започнах да ги демонтирам, затова и съм пояснил за въпросната дупка на бронята.

Ето и крайният резултат:

post-6093-0-64376300-1405027607_thumb.jpg  post-6093-0-19891400-1405027688_thumb.jpg

Един комшия, който се занимава само с това ми ги освежи с ново покритие и стъкла. Естественно не пожела пари, платих му за материалите. Сега светят направо прекрасно, почти като къси светлини :).

П.п: Ако темата ми не е на подходящо място, моля за извинение и нека бъде преместена на подходящо място. 

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудех се аз как се свалят. В единия ми има вода като аквариум е но работи. Преди време имах един роувър 45 и там четох че трябва половината кола да разглобиш та си мислех може и тука да е така. Благодаря за информацията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

В интерес на истината аз първоначално се насочих от долната страна и започнах да развивам болтовете, който се оказаха клеясали. Казах си че не е възможно Японците да са го измислили така да разглобиш цялата предница от долният край, за да достигнеш до халогена. След тези размишления се загледах в предната броня и хоп видях този отвор срещу халогена :). Колкото до твоят халоген който е пълен с вода, не чакай ами го свали и оправи (или поне изключи от буксата). Може някое късо да стане, или да изгори халогенната крушка.

Редактирано от Just'Do'It

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...