Jump to content
Guest Magnum

елкон

Recommended Posts

Guest Magnum

Кажете във София добър сервиз да погледнат една маздичка защо не върви?Елкон, газ анализатор, да измерят ламбдите, датчици и т.н.Дунев едно време ставаше, ама напоследък само кофти неща чувам за тях. А и тази кола вече е минавала (неуспешно) от там.п.п. Колата е Mazda MX-3 V6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Ако не сте посетили досега някой сервиз аз ти предлагам БОШ в Павлово.
Там си водих Пасата преди 2г. и бях адски доволен а и цената е 15 кинта
(тогава), но записват часове за след седмица (тогава)

П.С. Ако не намираш адрес, ще ти пратя на лични :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest charlie

Кажете във София добър сервиз да погледнат една маздичка защо не върви?Елкон, газ анализатор, да измерят ламбдите, датчици и т.н.Дунев едно време ставаше, ама напоследък само кофти неща чувам за тях. А и тази кола вече е минавала (неуспешно) от там.п.п. Колата е Mazda MX-3 V6

Човека който ги чатка нещата от сервиза на Дунев се казва Ивчо (Иво Йотов) и вече бачка сам, но си има пълно оборудване за диагностика и много други пинизи по колите. Предполагам че нама нищо против да му пусна GSM-a: 0899894802. Сервиза му е в Крафт на Дружба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В халето където правят правят прегледите или пред халето на Крафт - абе питаш за Иво и ще ти кажат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оправихме я маздата - нещо алергия към бош свещи с 4 електрода и бош кабели беше развила. прочистване на смукателния колектор/дросела, добавка за почистване на дюзите, и колата литнамерси за координатите на Иво, трябваха ми по друг повод

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човека който ги чатка нещата от сервиза на Дунев се казва Ивчо (Иво Йотов) и вече бачка сам, но си има пълно оборудване за диагностика и много други пинизи по колите. Предполагам че нама нищо против да му пусна GSM-a: 0899894802. Сервиза му е в Крафт на Дружба.

Колеги, в други форуми относно диагностика четох, че въпросният Иво Йотов вече не е в сервиза до Крафт. Някой знае ли къде се намира в момента, че ми се иска някой който разбира да ми погледне колата. А и щом е добър, хубаво е да го има във важните теми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес една жена ме скастри по телефона, да съм му намерил аз истинския телефон на Иво Йотов, че от 2 години се скъсвали да го търсят, ама като си е сменил номера? Та има ли някой, който знае новите координати на човека?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и на мен ще ми трябва, ако някой го има....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някои да каже каде в софия може дасе направи добра диагностика или така казано елкон на хонда F22B5.благодаря на всички отзовали се колеги.П.С. ако може адрес или телефон.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...