Jump to content
Guest CoolDevil

Знаете ли нещо за тази кола?!

Recommended Posts

Guest CoolDevil

Здравеите :rolleyes:имам нужда от помощ при избора на кола, за да мога и аз после да се похваля с новата си придобивка...Иска ми се ако някои знае нещо за колата или просто има коментар, да сподели своето мнение...Благодаря ви :lol:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=detailsЕ това е количката

Редактирано от CoolDevil

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

какъв по-точно коментар искаш аз съм предубеден за Монтана и Враца... като искаш кола отиваш гледаш и зимаш ако мислиш че ще ти задоволи нуждите :rolleyes: на снимките изглежда чудесна да... но докато не идеш на място всичко останало е напразно.... предполагам , че и другите това ще ти кажат... всичко е до късмет... кола като кола :lol:

Редактирано от hEka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CoolDevil

какъв по-точно коментар искаш аз съм предубеден за Монтана и Враца... като искаш кола отиваш гледаш и зимаш ако мислиш че ще ти задоволи нуждите :rolleyes: на снимките изглежда чудесна да... но докато не идеш на място всичко останало е напразно.... предполагам , че и другите това ще ти кажат... всичко е до късмет... кола като кола :lol:

прав си!но се пак някой може да познава колата...П.С. колкото до колите от Враца и Монтана-и аз съм чувал подобни слухове, но на какво основаное?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

Не е вярно седнал съм .. от високо не мога да гледам кво пиша :lol: А по въпроса... Мошеници ... там има повече хонди, които се продават в мобилето от колкото жители на града ... ако се направи проучване сигурно за всеки жител ще има минимум по две хонди за продажба :D и секи гледа дати го сложи :rolleyes: и понеже сега някой ще ме зачекне ще кажа .... да!! Естествено има и изключения... затова се ходи да се гледа на място... :D

Редактирано от hEka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CoolDevil

Не е вярно седнал съм .. от високо не мога да гледам кво пиша :lol: А по въпроса... Мошеници ... там има повече хонди, които се продават в мобилето от колкото жители на града ... ако се направи проучване сигурно за всеки жител ще има минимум по две хонди за продажба :D и секи гледа дати го сложи :rolleyes: и понеже сега някой ще ме зачекне ще кажа .... да!! Естествено има и изключения... затова се ходи да се гледа на място... ;)

10x за инфото ;)ама в София иматочно 2 сивика :D за продян и тва е....сега значи ли това, че е по-добре да си внеса от EU...при положение че и там може да ти го.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...