Jump to content
Guest FreekManiak

Honda Turbo

Recommended Posts

Guest FreekManiak

Пичове здравейте!! :lol: Позагледах се така бая из форума за турбо на някой двигател и останах доста доволен от нещата който намерих. Искам да кажа едно голямо ЕВАЛА на "miHo", "V-tec". Много ме изкефи как са сиго направили. :rolleyes: но имам един въпрос. Има ли японки който излизат направо сериино от завода с Турбо или няма такъм модел?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Honda произвежда само атмосферни двигатели. Има 1% шанс да не съм прав, но така съм чел. А иначе японски коли с принудително.. бол. Нека изчакаме някой от "старите кучета" да даде заключение по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Има тук таме ама са предлагани за японския пазар само JB7 Life Turbo-P07A SOHC-Turbo(2003-200? Life 4WD Turbo-P07A SOHC-Turbo(2003-200?) Z Turbo-E07Z;E07Z-T(1998-2001)City Turbo 1.2L*-ER Turbo*(1982-1984)Иначе както каза шефчето има доста модели който са с турбо от завода

Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FreekManiak

Honda произвежда само атмосферни двигатели. Има 1% шанс да не съм прав, но така съм чел. А иначе японски коли с принудително.. бол. Нека изчакаме някой от "старите кучета" да даде заключение по въпроса.

Значи, ако искам да си имам хондичка с турбо трябва да запретна ръкави и да си го направя сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Значи, ако искам да си имам хондичка с турбо трябва да запретна ръкави и да си го направя сам.така излиза !!! но в крайна сметка си струва труда !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

а Д15Б2 на какво налягане ще издаржи с СТОК Бутала , биели и лагери ??? 0.5 ?? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

0.7 доказано ипровано от мен :blink::):):rant::no: препоръчвам то обаче да е 0.6 колата върви много прилично

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

street_force а на 0.6 възможно ли е да и "сдробя карантиите" ??Въобще скъсява ли се живота на мотора толкова много ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

Как няма. Ама като сложеш турбо и после ще искаш още и още.....до като здробиш мотора ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Който не иска да скъсява живота на двигателя си да се ограничи до пълна инжекция , генерация , филтър , свещи и кабели ;) айде и чип дори ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Е добре толкова ли ще се скаси живота на мотора чак толкова ли е фатално на 0.6 MAX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

споко бе понка ще станеш другата част от супрата ;) ко си се хванал и ти на коко та на колко ми колкото толкова ;) пък ако се счупи нещо ще го правим аз мисля да на 9пси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

на 0.6 с добра настроика не му скъсяваш живота много ама проблема е че ще искаш още и още и още и резултата ripper ;) буталата на сол ама му харесала ка вървела 12 км ненастроена и неразредена на 1.2 бара

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a
:hondarulez: 1.2 на сток части , неееее , надявам се че няма да сам чак толкова лакум за мощност , а 0.6 какъв процент мощност ще се вдигне някои замервал ли е ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

между другото искам на Данчо да му видя буталата някой ден че ми е интересно дали можем да разберем по тях точно какво е станало...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

:hondarulez: 1.2 на сток части , неееее , надявам се че няма да сам чак толкова лакум за мощност , а 0.6 какъв процент мощност ще се вдигне някои замервал ли е ???

попринцип е 50 % + - 8% това при 0.5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

А разхода с 50% ли се качва :cool: ???Нормално ли си гори след това нека някйои туебо Хонда да се искаже по вапроса :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Мойта при ръчкане съчетано с нормало (градско) дава 10/100 на 9psi :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

А разхода с 50% ли се качва :cool: ???Нормално ли си гори след това нека някйои туебо Хонда да се искаже по вапроса :punk:

ако не я вкарваш в буста колкото е до сега зависи с кава смес я караш може да ти секачи с 5 в буста

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FreekManiak

Мойта при ръчкане съчетано с нормало (градско) дава 10/100 на 9psi :angry:

Ееее ,че тва е супер бе!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития