hondaracer 11 #1 Публикувано 7 Юли, 2014 (Редактирано) Колеги продавам: 1.Предни седалки от CRX-120лв. 2.Дросел от д16з6 (56мм) с ТПС марка BLOX-45лв. 3.Спортен филтър в кутия (конусен) не е марков, но вади много добър звук и може да се изведе тръба отпред за студен въздух-20лв. 4.Спортен филтър пак не марков и той вади добър звук, но има малко протрито (снимал съм го на снимките) запуших го със силикон и съм карал така с него няма никакъв проблем-5лв. 5.PVC тръба и коляно стават и за двата филтъра-5лв. 6.Бензинова помпа (външна) дебита не и го знам, знам само, че е била на 1.5 101hp- работеше си перфектно-15лв. 7.Неонова лампа-бях я сложил в краката да ми осветява педалите-5лв. 8.Лампи с кабелите за странични мигачи и лампа за багажник- 5лв. за трите 9.Тампони за стабилизираща щанга- не съм измерил какви размери са, но номерата им се виждат и при нужда мога да ги измеря с точност-10лв. двата 10.Табло от ЦРХ за части-5лв. Редактирано 7 Юли, 2014 от hondaracer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #2 Отговорено 11 Юли, 2014 Колеги пускам нова цена на седалките и дросела. Седалки-80лв. Дросел-25лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #3 Отговорено 18 Юли, 2014 Малкото плафонче замина. Останалите части са налични. ПВЦ тръбата подарък към затворения филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #4 Отговорено 2 Август, 2014 Замина ТПС-а остава само дросела 15лв., заминаха и двата филтъра, тръбата с коляното и неоновата лампа. Ъп на другите части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf_ot_melmak 9 #5 Отговорено 6 Август, 2014 Колегата е точен, поръчвайте смело Да се счита за up. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #6 Отговорено 31 Август, 2014 Седалките им търся 60лв., за останалите части - голяма промоция при пакетни поръчки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове