Jump to content
Guest NCN

Инфо за

Recommended Posts

Guest NCN

Здравейте колеги искам да разбера по какво се различават D16 блоковете. Всякакво инфо ще ми е от полза. Интерсува ме дали са еднакви и се различават по глави, колектори, инжекции, ECU или имат разлика като детайли абе дали са заимно заменяеми. Очаквам всякакви мнения. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Като цяло са взаимозаменяеми. Едно голямо изключене са двуваловите блокове откъм главата, но както вече знем и там могат да се напаснат нещата.откъм валове и лагери мисля че нещата са доста еднакви. бутала и бутални болтове - заменяеми.принципно има разлики и в закрепянето към купето. Примерно д-серия на 4ген се закрепя отпред с тампон към гредата, но на 5-та този тмпон липсва и е заменен с 2 в краищата на двигателя и скоростите към роговете. Вдички д16 са със 137мм мотовилки, но с различна якост и евентуално различни лагери, но това последното най-лесно се вижда в сървиз менюълите.какво си замислил?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

А разликата м/у D16 и ZC1 каква е? От както се събудих тая сутрин ми се въртят някакви странни мисли ама първо малко инфо да събера пък .............. ще видим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

не мога да ти кажа със сигурност.... и на мен ми се въртяха такива мисли ама...кажи нещо по-конкретно, и разрови менюалите че нямам много време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...