Miramax 11 #1 Публикувано 28 Юни, 2014 Здравейте колеги ! Въпроса ми е, колко могат да ми изплатят при стабилно надраскване с ключ по вратата и задната част на хеч бека. Всичко е надраскано, сякаш са искали да я пребоядиша . Колата е 6та генерация хечбек. 100 % ли изплащат от това, което майстора каже или ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 28 Юни, 2014 Ако преценят че сам си си я надраскал може и да имаш да им даваш.Никой не драска цяла кола колега....макс единия борд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miramax 11 #3 Отговорено 28 Юни, 2014 (Редактирано) Не, не е цялата кола. Надраскана ми е лявата страна (шофьорската) по цялата дължина отпред до отзад в три линии с ключ. Никъде другаде Редактирано 28 Юни, 2014 от Miramax Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hariboy1974 1 #4 Отговорено 1 Юли, 2014 Зависи как си я застраховал. Включена ли те е боята в застраховката и др. подромности в техен сервиз ли ще ремонтираш или по оценка от техен експерт. Но определено ще ти платят нещо. Ако се притесняваш толкова паркира някаде и се обади на мобилната група за описване на щети да доиде и да я огеледа на място. Те ще ти съставят протокол и с него ще отидеш при застрахователя. УСПЕХ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokalbokal 56 #5 Отговорено 6 Юли, 2014 То боята винаги е включена в каското ... как ще я оценят щетата обаче един господ знае . При мен единият път на кола застрахована на 5500 лв ( и самата ЗС има значение) ми смачкаха калник... платиха ми 240 лв за Калник (подмяна) и боя ... аз си намерих от морга 1:1 за 60 лв оргинален и бях много щастлив. Следващия път 5 месеца по-късно за боя на два детайла калник и броня ( като дори имаше вписано и ремонт калник 1 степен) ми платиха 180 лв т.е някъде около 70 лв на детайл ... Няма как да им хванеш спатиите. Най-добре ако имаш право на доверен сервиз я пращай там, защото може да останеш страшно разочарован някой бояджия да ти поиска 600 лв ... а от каското да ти платят 200 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове