Guest radio_manbg #1 Публикувано 12 Февруари, 2007 (Редактирано) До Модераторите и всички който имат отношение към запазването на добрият тон в форума и собствениците на др. (различни от Хонда) автомобили.Предлагам да бъде създадена тема в която да се прелагат членове на клуба за бан...в тази тема ще бъдат обсъждани и след обосноваване модераторите да вземат решения...Идеята ми е да се облекчи работата на модераторите и когато възникнат проблеми да бъдат решени цивилизовано...Нещото което ме амбицира да напиша това бе темата която прочетох на vartan - за мен този човек няма място в този клуб . Хора чието дискриминативно и агресивно поведение не помагат а само пречат на запазването на нормалният тон в форумите.Ако такива индивиди бъдат лишени от достъп до клубовете сигурно бихме могли да постигнем задружността на таксиметровите шофйори пък и със сигурност бихме могли да си помогнем в други сфери...Със Здраве и Поздрави. Редактирано 12 Февруари, 2007 от radio_manbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vartan #2 Отговорено 12 Февруари, 2007 (Редактирано) До Модераторите и всички който имат отношение към запазването на добрият тон в форума и собствениците на др. (различни от Хонда) автомобили.Предлагам да бъде създадена тема в която да се прелагат членове на клуба за бан...в тази тема ще бъдат обсъждани и след обосноваване модераторите да вземат решения...Идеята ми е да се облекчи работата на модераторите и когато възникнат проблеми да бъдат решени цивилизовано...Нещото което ме амбицира да напиша това бе темата която прочетох на vartan - за мен този човек няма място в този клуб . Хора чието дискриминативно и агресивно поведение не помагат а само пречат на запазването на нормалният тон в форумите.Ако такива индивиди бъдат лишени от достъп до клубовете сигурно бихме могли да постигнем задружността на таксиметровите шофйори пък и със сигурност бихме могли да си помогнем в други сфери...Със Здраве и Поздрави.Я кажи каде ми е вината.Да неговорим колко теми има кадето се плюе по адрес на голфовете като пример можеш да вземеш темата кадето (непомня кой юсер беше) споделяше отрицателните си впечатления от голф 3 който му бил сложебен.Немога да разбера какво толкова е станало пуснах една тема разбрахте ме погрешно и край вече трябва да ме баннете от форума.Мисля че е малко нелогично като се има в предвид причината.Също така казах в темата , че несъм имал за цел да създавам спорове между привъжениците на двете марки.Но най-смешното от цялата работа е че заради некви си фенове да други марки ти си обърна срещо мен , въпреки че споделям чувствата ти към хонда.Сигорно за тази подкрепа говориш?Покажи каде проявявам агресивно поведение , защото май мен напсуваха , а ти как мислиш. Редактирано 12 Февруари, 2007 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #3 Отговорено 12 Февруари, 2007 (Редактирано) аз съм човекът със служебния голф....май отрицателните впечатления дойдоха след публикуването на личното ти съобщение към колега от форума, в което меко казано имаше много и вулгарни обиди.едно е да си говорим за колите и да ги сравняваме от опит и впечатления които сме имали с тях,друго е да псуваш хората които ти противоречат просто щото не са съгласни.нали знаеш ,че истината се ражда в спора. Редактирано 12 Февруари, 2007 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #4 Отговорено 12 Февруари, 2007 нали като го баннете ще си направи нова регистрация и ефект няма да имане е ли по добре регистрацията да е подплатена с sms за 2.40лв та да останат по сериозните хора и да се спонсорира някоя хонда за Божурище примерно ...тогава пича дет кара голф, астра или друга кола едва ли ще държи да е регистриран тук, пък тогава като го баннете ще го заболи повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stonez #5 Отговорено 12 Февруари, 2007 (Редактирано) Кьм "колегата" Vartan!Я не се оправдавай като Дори те мьрзи да четеш темите на колеги и даваш пренебрежителното си мнение след това. Явна демонстрация на неуважение кьм тях наи -малко.Човека ти каза , че няма смисьл от такива теми щото са дьвкани дьвкани много преди ти да се появиш тук вьв форума и на всички ни е писнало от тaкива теми. Дори не си направил труда да ги потьрсиш.Какво като е офтопик раздела, дай да говорим все едни и сьщи работи тогава, калко били скапани голфовете,опелите и колко били прости собствениците им.Всяка тема която конфронтира и злепоставя друга марка автомобили тябва да бьде трита, а не да се раздува. Дори изобщо не трябва да се пуска.Като нов член имаш един месец време, само теми да четиш, преди да почнеш да пускаш оффтопици.Както и да е. Поздрави! Редактирано 12 Февруари, 2007 от stonez Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #6 Отговорено 12 Февруари, 2007 Подкрепям идеята ...щото и на мен ми писна от подобни комплексарски теми ! И като направиш забележка на някой новобранец и се почва една простотия...си е..ло майката ! Идеята за платен достъп също ми харесва..защото ше се отсеят доста индивиди...."дрискащи" словесно по форумите !Само ,че кой ше се заеме с цялата история ...Емо едвам смогва да ни чете простотийте...камо ли друго ! Аре приятен ден на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #7 Отговорено 12 Февруари, 2007 Колеги според мен не можем да делим хората на новобранции старши няма да е честноцелта не е и да се плащат 2.40 - 3 лв. идеята ми е да бъдем малко по толерантни и ако межем да си спестяваме конфронтации защото от тях губим само ние...Има ги всякакви шофьори с различни коли дори с хонди аз на два пъти съм дигал мерника на хондаджий дето се правят на джигити...НЕ е това целта на темата - има една приказка - някой трябва да увисне на въжето за назидание"Но най-смешното от цялата работа е че заради некви си фенове да други марки ти си обърна срещо мен , въпреки че споделям чувствата ти към хонда.Сигорно за тази подкрепа говориш?Покажи каде проявявам агресивно поведение , защото май мен напсуваха , а ти как мислиш."АЛООО ти извинявай кой клас ???какви чувства какво чудо - това е кола - разбра ли КОЛА!Каква подкрепа??Форума е за цел - помощ м/у собствениците на колиот една марка - ТОВА не е секта или някакво племе...как мисля аз лиСмятам че темата беше излишна Off Topic - не значи хранилката на тунинг.бг - та дори и там не се толерират такива теми!в тази тема се постват теми с клипчета вицове и др. именно че ми писна да чета теми който конфронтират хората само заради някаква измислена принадлежност към дадена марка автомобилип.п.са кво да взема да набия брат ми че кара бмв или пък един от приятелите че кара голф ли???Това не е футбол и ние не сме левски или цска (макар и там да не намирам смисъл от конфронтаций и т.н.)Айде със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #8 Отговорено 16 Февруари, 2007 мен ако питате цитата си беше добър , но пък нямаше нужда да е повече от линк към мястото от където е взет ... във форума постоянно се пускат линкове към клипчета със некадърни шоферки и това се толерира ,и набива разделение на мъже и жени ,а никой не е бан-нат за такава глупост ... ...vartan уважавай околните колкото и да са ти неприятни и няма да имаш проблеми , но не псувай хората от Форума (не е нужно да са от клуба) ... и кви са тия за новобранките ? колко души тука не са били новобранки и кога спираш да си такъв ? да преценя за себесе това за членския внос е доста мислено и обсъждано май , но иначе е идейно ... навит съм ако зад клуба стои организация да уредя това със SMS-ите ,но доколкото разбрах тия неща не са уредени и надали ще стане! п.п.са кво да взема да набия брат ми че кара бмв или пък един от приятелите че кара голф ли???Това не е футбол и ние не сме левски или цска (макар и там да не намирам смисъл от конфронтаций и т.н.)Айде със здраве аз моя го набих за реното ... ти ако искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове