Jump to content
Иван Шопов

Покана за мероприятие

Recommended Posts

Публикувам обявата на организаторите тук, като се адявам да се съберат повече средства.
Ето я и нея:
 
"Този уикенд на площада пред Паметника на Съветската армия в Княжеската градина ще се проведе първата балканска среща на мотоциклети „Yamaha”, чиито организатори са ТДМ България и Мотодинамикс ЕООД. Мероприятието ще стане факт благодарение на подкрепата на Столична община, Българската федерация по автомобилен спорт, Фондация “INSIEME”, Сдружение SOS за пострадалите при ПТП, Safety Driving Academy, АНЛ България и SNABTech. Очаква се да присъстват доста гости от съседните държави.
 
Мероприятието ще стартира още от четвъртък /26.06.2014г./ и ще включва различни интересни активности и занимания за публика и състезатели. Присъстващите ще имат възможност да се порадват на мотори и спортни коли, които ще бъдат изложени на площада. Българската федерация по автомобилен спорт, като съорганизатор на проявата, ще покаже на всички гости състезателните автомобили на пилотите Константин Маршавелов и Румен Дунев. Предвидена е и автомобилна надпревара, в която публиката, както и присъстващите мотоциклетни и автомобилни състезатели могат да вземат участие.
 
В тази връзка БФАС най-учтиво кани всички състезатели да присъстват и да вземат участие в планираните занимания.
 
Състезанията ще се проведат в петък /27.06.2014г./ с начало 17:00ч. на площадката зад Паметника на Съветската армия. Всеки заинтересован може да заповяда в 16:30ч. и да заяви желание за участие. Таксата е 10лв.
 
Проявата е обвързана и с благотворителна кауза - всички средства, които се съберат по време на мероприятието, ще бъдат дарени в помощ на бедстващите от наводненията през изминалата седмица."
 
Аз лично ще бъда там утре около 18ч с мотора си за да помогна с каквото мога.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...