Jump to content
Guest miHo

Стоповете Се Ебават

Recommended Posts

Guest miHo

Абе стоповете нещо не ми светят имах 1 изгоряла крушка ...смених ги и двете ама нема резултат...бушоните съм ги проветил всичките до един ...вече си нямам идея каде да търся проблема ...някой ако се е сблъсквал със същия проблем да помага че некаде ше ме замажат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Абе стоповете нещо не ми светят имах 1 изгоряла крушка ...смених ги и двете ама нема резултат...бушоните съм ги проветил всичките до един ...вече си нямам идея каде да търся проблема ...някой ако се е сблъсквал със същия проблем да помага че некаде ше ме замажат

прозвъни ли жичките?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

прозвъни ли жичките?
смисал дали съм видел дали идва ток ли?...то габарити и стопове са на един куплунг...и габарита си работи....нема си идея как да разбера кои са за стоповете...смисал кой жици

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Провери си ключето за спирачките то се намира при педала на спирачката отгоре. Успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

не знам при теб как е но на 5-та ГЕНЕРАЦИЯ седан бушона за стоповете е отпред в коша на колата а не под таблото :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...