Milkon 0 #1 Публикувано 16 Юни, 2014 Здравейте ! За парви път пиша във форума и незнам дали е тук мястото за тази тема за което се извинявам. Та вапроса ми е следния: имам хонда сивик хеч. 5 ген. и икам да попитам става ли бронята от хонда сивик купа 5 ген на хеча или трябва да се променя нещо по нея. Благодаря предварително...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milkon 0 #2 Отговорено 16 Юни, 2014 Здравейте ! За парви път пиша във форума и незнам дали е тук мястото за тази тема за което се извинявам и моля модераторите да я преместят ако се налага. Та вапроса ми е следния: имам хонда сивик хеч. 5 ген. и икам да попитам става ли бронята от хонда сивик купа 5 ген на хеча или трябва да се променя нещо по нея. Благодаря предварително...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #3 Отговорено 16 Юни, 2014 Да бронята от купе пасва на хеча.Оправи правописа,че едвам разбрах за какво иде реч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milkon 0 #4 Отговорено 17 Юни, 2014 ОК ! Мерси човек за инфото, а за правописа ще го оправя.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове