Jump to content
Guest Hronos

Тотална щета-kyosho Fw-05t

Recommended Posts

Guest Hronos

Днеска на Метро-Младост с над 80км/ч моделчето ми се размаза в един бордюр.

Загуби връзка с дистанционното и на пълна газ прекоси половината паркинг преди да срещне бордюра.

2 седмици чаках зъбчатки за скоростите и днеска реших да го настроя и да си покарам.Тъкмо го настроих като хората/ не се усетих да сменя батериите че бяха слаби/и го рзхождам из паркинга и като се изряза без да мога нищо да направя и Тотална щета.

Шасито е от 3мм. дураломиний и е криво.Предницата е на салата.

В случая и 1.3к.с. бяха достатъчни,за злополуката.

След проверка на цените на нужните части установих че е по добре да си купя друг модел.Поне ще имам резервни части сега.

Снимките са гадни,като качество но ..............

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Ееее колега ти за каско не си ли 4увал :) ,...добре 4е на вода4а му няма нищо :D ...съжалявам 4е не можах и аз да направя един тест ..но нищо ...при следващата :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

не съм запознат с тези играчки, но наскоро гледах по едно предаване такива и човека каза че този двигател прави 35-40 000 оборота в минута вярно ли е? И колко приблизително струва нещо подобно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Тоя е до 39 хил.об. като на 29 хил.е 1.3к.с. и там му е и оптималната ефективност но се движат като максимални обороти от 30 до 45 хил.об.това се отнася за двигатели 2.11 и 2.49куб./см.Цените им са от 500лв до 2500лв зависимост от това колко професионален е модела.Зависи от оборудванети и ред други неща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

А защо не са направили някаква защита при загуба на сигнала от дистанционното?няма ли да е по-икономически съобразно за клиента ако вместо да дава пълна газ,да спира напълно при загуба на тоя сигнал?няма ли как да се преправи това нещо?ако не за този модел,поне следващия да е обезопасен....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ееее каското няма ли да покрие щетите?Тюх язък.... а беше добрър микро-шмиргел :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Приемника и предаватела като загубят връзка и остава в положение на текущата команда /в случая беше пълна газ/ и си стои така докато не му подадеш други команди.Но няма как да му подаеш след като вече двете устройства не си говорят и резултата е ясен.Самолетите се разбиват много ефектно при такъв случай.После с лопатка им изкопават двигателчетата от земята.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Приемника и предаватела като загубят връзка и остава в положение на текущата команда /в случая беше пълна газ/ и си стои така докато не му подадеш други команди.Но няма как да му подаеш след като вече двете устройства не си говорят и резултата е ясен.Самолетите се разбиват много ефектно при такъв случай.После с лопатка им изкопават двигателчетата от земята.

Сори за злополуката. :) Имаш ли инфо откъде мога да си купя хеликоптерче...... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

още някоя друга размазана супер-кола за днес? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Да.. от малкия цум можеш да си вземеш хеликоптерче :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Имаш ли инфо откъде мога да си купя хеликоптерче...... :offtopic:

от e-bay си вземи по-добре ... тич тука са много надути ...аз моя от там го взех .... а хронос моите съболезнования за количката ... аз съм аматьор с електрическа щото още съм малък ,но пак те разбирам напълно ... ще ти дам да потъркаш моята на следващата среща :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

На следващата среща мисля да имам много нови колички.В малкият Цум магазина е закрит.В e-bay има само боклуци,които за 2-3 часа каране се разпадат а няма и 4асти за тях.Скоро ще отвори врати магазин за модели.За членове на форума отстъпки а за напреднали моделисти атрактивни промоции.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

1.3к.с. - аз с моя BMW-Williams къде се слагам... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Любомир Велчев

На следващата среща мисля да имам много нови колички.В малкият Цум магазина е закрит.В e-bay има само боклуци,които за 2-3 часа каране се разпадат а няма и 4асти за тях.Скоро ще отвори врати магазин за модели.За членове на форума отстъпки а за напреднали моделисти атрактивни промоции.

Би ли казал като отворят новия магазин.Искам да купя за подарък едно самолетче. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

1.3к.с. - аз с моя BMW-Williams къде се слагам... ;)

nikko ли ? електрически ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

колега навит ли си да ми я продадеш ??? без апаратурата в това състяние

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Към мен ли е въпроса ?Ако да-каквото искаш това ще ти продам.Тя е оправена вече,но е разглобена на части.Мисля просто да я ползвам като донор за 4асти.Резервоар няма все още.По удачно е да ти продам едно ново шаси на Киошо или Муген,пак без апаратура.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

ми незна аз прдпочитах нещо изпотришено за да си го оправя и да е по ефтино даи накава цена както е оправена и на чати без апаратура също така и на шаси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

1.3к.с. - аз с моя BMW-Williams къде се слагам... :hondarulez:

nikko ли ? електрически ?
Carisma, електрически 1:14 май беше Редактирано от Ognyan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...