Jump to content
Guest galio

задни седалки на прелюд - използваеми ли са ?

Recommended Posts

Guest galio

Интересува ме вашето мнение за задните седалки на прелюд ( 4 г. ) използваеми ли са ?... в смисъл може ли възрастен човек да седне нормално, само за по малки деца ли стават или си е мъка сядането отзад ?Предварително благодаря на всеки изказал мнението си ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

Зависи от ръстта на човека, ако е по-висок определено няма да му е особено комфортно, особено на дълъг път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest batkosio

Здравей колега. Освен за малолетни, за друго тея седалки не стават. Както искаш го разбирай, за повече от 10 км не е работа да се вози който и да е. То не че отпред е по-широко, по скоро е като в кокпит. И е ниска, да те предупредя, по-ниска от Сивик 5 ген. Но си е гъзария, за теб и гаджето само...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest galio

Ей това не ми се искаше да го чувам... ;) От известно време съм пред дилемата дали да си взема прелюд - страшно ми харесва тази кола. Единствения ми проблем е, че ми е минало времето за газарията, само с гаджето и т.н. и ми трябва все пак горе долу практична кола - хлапето трябва да се вози и то, а пък се налага и някой друг да се качи отвреме на време все пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest powerslave

Много зависи и от хората на предните седалки. Ако шофьора обича да кара с изпънати крака или е по-висок, просто няма шанс да седне никой отзад. С колегите се возим до местоработата (около 7 км) и когато е мой ред е голямо шоу като влизат и излизат :-) Честно казано не им е комфортно. Вече ги возя с на жената сивика за да не ми мрънкат :):D:D

Редактирано от powerslave

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

шш стига бе как да не стават! забравихте времената на заз-ките и трабантитеаз на задната седалка на CRX-а съм возил 2ма възрастни на 200км. вярно трябва предните седалки да се мръднат напред - но ако се наложи се оправя.изобщо толкова често ми се налага да возя хора отзад, че чак срам ме хваща. но обикновено е само градскоа в прелюда специално този съм се возил на задната седалка, и бих заявил, че дори е комфортно. вярно няма много място за краката, но със малко съдействие на предния, може да се съберат 2ма средно едри души отзад.за хлапето проблеми никакви няма пък. докато порастне че да не се събира отзад, вече ще си сменил колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

....аз на задната седалка на CRX-а съм возил 2ма възрастни на 200км....

...адаш, тия двамата от някой клуб по Йога ли бяха? :offtopic::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaila

аз лично от любопицтво се возих отзад,бремена в 8-ми месец.седалката е много удобна,само за краката мястото е малко ако е много назат.а сащо е малко ниско(за високи не става).но за деца до тинеиджарска възраст не мисля че ще е проблем.даже седалката е идеална за тях,няма на каде да падат :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

добре де .... се ми се струва че преувеличавате за малкото пространство отзад.... верно не съм се возил на прелюд ... но вчера на мойта кукона се возихме общо 5 човека с мене и никой не посмя да изскимти даже че му е тясно... :D общо към 350-360 кила отгоре... и пак я отвъртях до 7000 оборота ... :rolleyes::D верно се озори, ама не ме предаде :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaila

ako трябва да сме чесни,не е най подходящ за семеен автомобил.ако имащ голям мерак може да се пригодите.естествено че кола с четири врати е много по подходяща,ама ти това си го знаеш.въпросът ти е за задната седалка дали е използваема.да но за далаг път доста ще се поизнервят децата,тесничко си е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

седалката е много удобна,само за краката мястото е малко ако е много назат.а сащо е малко ниско(за високи не става)

въпросът ти е за задната седалка дали е използваема

Е колежке, задната седалка става и за друго :rolleyes::lol:Сори за офтопика, но не можах да се въздаржа. :D Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaila

седалката е много удобна,само за краката мястото е малко ако е много назат.а сащо е малко ниско(за високи не става)

въпросът ти е за задната седалка дали е използваема

Е колежке, задната седалка става и за друго :lol::DСори за офтопика, но не можах да се въздаржа. :D
даже не мога да си го прецтавя. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ей :rolleyes: ще ви пусна снимки на мацка в CRX..... и един коментар от друг форум: "I always knew those engineers have explored every angle" :) няма такива пози :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

не е проблем да се вози човек на задната седалка на прелюд - на мен си ми беше комфортно.както каза магнума като се мръднат седалките мъничко напред и всичко си е ток :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...