www.spirit 338 #1 Публикувано 5 Юни, 2014 Привет колеги, имам въпрос за окачването, с което от много време немога да реша какво да правя. От 2 години насам карам със китайски "койл-овъри" на сток амортисьори. Като цяло твърдостта ми допада, но проблема е в това че подскача много като има неравности и возията е ужас на лош терен.Та се чудя дали ако сложа някъкви спортни амортиьорчета работата ще се промени, така и така стоковите вече са отишли?Или пък да заложа на немските TA Technix и подобните им комплект койлове амортиьори+пружини (за около 500 лв), като цяло чувам добри отзиви за тях?Или пък може да ми предложите нещо което да държи колата на земята без да подскача, няма значение колко е твърдо, стига да има реглаж ( че само спортните пружини не я правят достатъчно ниска) Общо взето съм отворен към предложения за какво да си дам парите!Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #2 Отговорено 5 Юни, 2014 Моят опит - отпред съм с амортисьори ФК + пружини Айбах ( не до там учудващо за мен, прижини ФК не паснаха на амортисьори ФК), отзад съм на сток амортисьори + Фк пружини. Знам, че много хора карат така, но при мен не е добра идея, явно пружините омекват и амортисьорите сдават багажа. Дори и при скъсен стержен. Един колега от форума бях питал за сходни бюджетни коиловери, не ръкави на сток амортисьор, от типа на споменатите от теб. Каза, че е учудващо доволен от поведението на колата, не е върха, но за тези пари бил доволен. Не съм от особена полза, но пиша това, защото и аз съм пред същата дилема - писна ми да сменям задни амортисьори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3 Отговорено 13 Юни, 2014 Някой с мнение/предложение ? Или всички карат на пружини само или сток? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 13 Юни, 2014 Купи си жълто кони с някакви понижаващи пружини и разкарай тези китайци. Амортите ти гаранция са за кофата вече 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nappyboy 1 #5 Отговорено 14 Юни, 2014 Брат ми кара TA-Technick на БМВ-то си... какво мога да ти кажа за тях... доста стегнато и твърдо окачване бих казал, вече 2 години каране, без да има каквато и да била промяна... За парите си /480-640лв. за Сивик 6-та/ бих казал, че са един доста добър вариант А и кое окачване издържа по нашите пътища ^^ Лично аз дори го предпочитам. /ест това е лично мнение/ 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #6 Отговорено 3 Юли, 2014 Купи си жълто кони с някакви понижаващи пружини и разкарай тези китайци. Амортите ти гаранция са за кофата вече Споделям това мнение и го подкрепям! Жълто Кони-страшни са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #7 Отговорено 6 Ноември, 2014 Леко да повдигна темата, но още съм пред дилемата:какво ще се получи ако сложа жълто кони на сегашните китайски койлове според вас?Имам оферта за жълтурковци, на цена сходна с ТА койлове, и си мисля кой вариант е по-добре, че вече трябва да се взема нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nappyboy 1 #8 Отговорено 9 Декември, 2014 Какво измисли, колега я дай малко инфо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове