Jump to content
Guest pitbuls

Isskam Mnenie

Recommended Posts

Guest pitbuls

здр всички.да питам сега,днеска спирам хондата не еин доста сериозен баир с прдницата на горе,жкаржам трета,гася,пускам спира4ката и колата прехалцва и трагва леко полеко на доло.дали са и оти6ли сегментите и нйма компресия или баира е бил доста голям и предажката висока.нрмално ли е тва което стана.направих го за опит.споделете мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

здр всички.да питам сега,днеска спирам хондата не еин доста сериозен баир с прдницата на горе,жкаржам трета,гася,пускам спира4ката и колата прехалцва и трагва леко полеко на доло.дали са и оти6ли сегментите и нйма компресия или баира е бил доста голям и предажката висока.нрмално ли е тва което стана.направих го за опит.споделете мнение.

Защо пък реши на 3-та ;) първа или задна са предавки за оставане на скорост ;) и може и да не знам , ама какво общо има компресията и двигателия ти със скоростната кутия ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

ми така казаха,4е се пробвало дали е ок двигатела.нали ако испуска компресия,преварта и за тва слиза надоло.а тва бе6е опит,не че я оставам на 3 на баир

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Да, това на коя предавка я оставяш има общо с компресията. Ако искаш да си остане на баира само на скорост, първа и задна са предавките !!! . Много зависят предавателните числа на скоростната кутия, за да превърти двигателя и да се "пребори" с компресията. Ако си забелязал когато използваш двигателя като спирачка na спускане, на пета ускоряваш плавно. Ако върнеш четвърта, намаляваш. При връщане на предавките постигаш намаляване на скоростта. на малките предавки съпротивлението което създава компресията е най голямо от гледна точка на колелата. На вала си е винаги едно и също на всички предавки. скоростната кутия обуславя разликата. В твоя случай ( зависи от баира който си използвал) ми се струва че колата ти е ОК.P.S. Назнам точно за този тест, но аз съм установил от личен опит че при първа, трима човека трябва да я преместят с доста зор. Пред офиса постоянно спират някъкви бастуни и ги местиме насила доста често. ;) Сори за офтопика.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...